Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλώντας στο “Πρώτο πρόγραμμα” και προκειμένου να αιτιολογήσει την αντικατάσταση του ενός κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ανδρέα Λοβέρδου, με δύο βουλευτές, τους κ.κ Κατρίνη και Σκανδαλίδη, ανέφερε : “Η συζήτηση για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής δεν είναι της παρούσης, η αντικατάσταση του κ. Λοβέρδου έγινε προκειμένου να αξιοποιηθούν και αλλά στελέχη, ίσως υπήρχε και ένα ζήτημα σαφήνειας της γραμμής”.

Ο κ. Χριστοδουλάκης είπε ακόμη ότι ούτε το Κίνημα Αλλαγής αλλά ούτε το πολίτικο σύστημα στο σύνολο του, με ανοικτά τα θέματα της πανδημίας έχουν ανάγκη από εσωστρέφεια. «Απορώ, σημείωσε ο γραμματέας του Κινήματος γιατί δεν προβάλλονται οι θέσεις και οι επιδιώξεις του ΚΙΝΑΛ και δίνεται τόση σημασία σε ένα εσωτερικό ζήτημα, σε σημείο που να σχηματίζεται η εντύπωση ότι κάποιοι εργαλειοποιούν την υπόθεση. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κ. Λοβέρδο και προφανώς δεν τίθεται θέμα επάρκειας για έναν τέτοιο πολιτικό», κατέληξε στη συνέντευξη του ο κ. Χριστοδουλάκης.

Φυσικά και η καθαίρεση του Ανδρέα Λοβέρδου από τη θέση του κοινοβουλετικού εκπροσώπου, ενδιαφέρει τη βάση του ΚΙΝΑΛ, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που η πρόεδρός του κ Φώφη Γεννηματά  προβαίνει σε παρόμοιες ενέργειες, που προδίδουν πανικό και ενόχληση, αδιαφορώντας εάν με τις ενέργειές της αυτές θέτει το κίνημα σε περιδίνηση.

 

Με πληροφορίες από thestival.gr