Στις πολιτικές εξελίξεις, καθώς και στην δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε ο σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο βουλευτής του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Όπως είπε «πρέπει ως κόμμα να βρούμε έναν τρόπο να αναστηθούμε», ενώ άσκησε κριτική για τη λειτουργία του κόμματος.

«Πρέπει και εμείς ως κόμμα να βρούμε έναν τρόπο να αναστηθούμε. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, η οποία πρέπει να ξεκινά από την ηγεσία. Πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα τα μέσα, όλους τους ανθρώπους. Πρέπει να κάνουμε άμεσα διορθωτικές κινήσεις σε πολλά επίπεδα, στρατηγικής, πολιτικών, επικοινωνίας και προσώπων. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι θεωρώ ότι το πολιτικό κέντρο δεν έχει πετύχει τους στόχους του. Από τη μέρα που έχει επιλεγεί και συνεδριάζει, το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει 10 μονάδες. Είναι ένα όργανο που συνεδριάζει κάθε εβδομάδα και παίρνει τις κρίσιμες αποφάσεις. Το αν είναι μέσα στο πολιτικό κέντρο όλες οι τάσεις, αυτό δεν λέει κάτι. Δεν φτιάχνουμε τα όργανα για να συμπεριλαμβάνουμε τους φίλους μας. Βάζουμε αυτούς που μπορούν πραγματικά», είπε συγκεκριμένα μιλώντας στο Action 24.

«Δεν θα σταματήσω να λέω την άποψή μου υπό τον φόβο της διαγραφής»

«Ο δρόμος που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν είναι αυτός που θα μας οδηγήσει στην πρώτη θέση», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει δύο επιλογές: ή να γίνει μεγάλο κόμμα ή θα γίνει ένα πολύ μικρό μέλλον το οποίο δεν θα έχει μέλλον. Εγώ είμαι υπέρ της πρώτης άποψης», ανέφερε.

Επεσήμανε πως «θέμα αρχηγού δεν τίθεται αυτή τη στιγμή», αλλά ξεκαθάρισε πως «δεν πρέπει να είμαστε μουγγοί». «Αν είναι να αγωνιστούμε για τη δεύτερη θέση, δεν έχουμε λάβει τέτοια εντολή. Στις τελευταίες εκλογές οι υποψήφιοι έλαβαν εντολή να γίνουμε πρώτο κόμμα», συμπλήρωσε.

«Το ΠΑΣΟΚ μεγάλωσε όσο η ηγεσία μπορούσε να αγκαλιάσει όλα τα στελέχη, να ακούσει όλες τις απόψεις, να μην υπάρχουν αποκλεισμοί. Διαφορετικές απόψεις είναι και διαφορετικά ακροατήρια […] Η υπονόμευση είναι εφεύρημα ώστε οι ηγεσίες να δικαιολογούνται. Ο δρόμος που οδηγεί στις νίκες είναι ηγεσίες που αγκαλιάζουν όλα τα στελέχη και όλες τις απόψεις. Ενα μεγάλο ΠΑΣΟΚ έχει μέσα πολλές απόψεις. Αυτό το γαϊτανάκι με το “λες κάτι άρα θα διαγραφείς” δεν με απασχολεί. Δεν θα σταματήσω να λέω την άποψή μου υπό τον φόβο της διαγραφής», είπε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις