Μοιράσου το άρθρο
Η αποκάλυψη για την οικογενειακή παρακολούθηση-με το λογισμικό που συμπληρώνει τις μαύρες δουλειές της ΕΥΠ- αποκαλύπτει ταυτόχρονα τον φαρισαϊσμό του.

-«Είμαι εγώ άνθρωπος που θα παρακολουθούσα την αδελφή μου και τα ανιψιά μου;».

Ετσι θα απαντούσε ο Μητσοτάκης αν δεν είχε προηγηθεί η δήλωση: «Είναι δυνατόν να παρακολουθώ τον Χατζηδάκη, που είναι τριάντα χρόνια φίλος μου;».

Είναι και αποδείχθηκε.

Αν αποδειχθεί ότι σχετίζεται προσωπικά και με την παρακολούθηση της οικογένειάς του, με το Predator, το ερώτημα θα είναι: τι κρύβει στην ψυχή του αυτός ο άνθρωπος;

Κάποιοι λένε ότι στόχος του Predator είναι οι φιλοδοξίες του Κώστα Μπακογιάννη.

Αν δεν απειλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απειλούν το γιο του, εφόσον μπει τελικά στην πολιτική- όπως φαίνεται από την «εκπαίδευση» που παίρνει.

«Αρκεί να δουλέψει πρώτα , όπως εγώ», είχε πει προεξαγγελτικά ο πατέρας του- που δεν μπήκε στην πολιτική για μείνει απλώς ως κληρονόμος μια έδρας.

Σ’αυτό διασταυρώνεται η πορεία του με τη Ντόρα, την οποία η οικογένεια προόριζε να πάρει την πατρική σκυτάλη.

Το 2009 έχασε ,από δικά της λάθη, την αναμέτρηση με τον αποστάτη Σαμαρά. Αλλά είχε δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία.

Την έχασε από τον αδελφό της: ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, όταν παραδόθηκε στον πατέρα τους η δημοσκόπηση που έδειχνα ότι η ίδια υπερτερούσε συντριπτικά σε πιθανότητες να φτάσει στο ρετιρέ της εξουσίας.

Του ανταπέδωσε το άδειασμα, υποστηρίζοντας τον αντίπαλό του.

Αλλά ο αδελφός της ζήτησε «αδελφομοιρασιά» και αξιοποιώντας τις παροχές της επικράτησε.

Ολοι νόμιζαν σε βάρος του Μεϊμαράκη. Πολύ σύντομα κατάλαβαν: σε βάρος της Ντόρας.

Ηταν αρχηγός μηνών, όταν στα ξεκούδουνα ανακοίνωσε ότι αν γίνει Πρωθυπουργός, η Μπακογιάννη «δεν θα είναι υπουργός».

Στην Α΄ Αθήνας που εκκολάπτει υπουργούς, αν δεν έχεις προοπτική για χαρτοφυλάκιο, πατώνεις.

Περιθωριοποιήθηκε στα Χανιά, εξασφαλίζοντας μόνο τη δημαρχία της Αθήνας για το γιό της,- που έχει προγραμματίσει για τα ψηλά της πολιτικής.

Ο πρόεδρος- αδελφός, συνέχισε να την κονταίνει- λέγεται ότι «μπήκε και η νύφη στη μέση», όπως συμβαίνει συχνά στις οικογένειες.

Στην Μπακογιάννη υποδείχθηκε να μην κάθεται πίσω του στη Βουλή και μπαίνει το τηλεοπτικό πλάνο, γιατί «το κόμμα δεν το κέρδισαν μαζί».

Δεν της έδωσε ούτε καν την επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας στη Βουλή, που ήταν ειδικότητά της.

Αν ο Κυριάκος έβγαζε παιδική καταπίεση ή αν ήταν άλλα ενδοοικογενειακά, που στέρησαν από την πρωτότοκη κόρη ακόμη και το εμβληματικό σπίτι στα Χανιά, δεν διευκρινίστηκε. Αλλά δεν ενδιαφέρει και κανέναν.

Τις δυο τελευταίες φορές που μίλησε στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τις υποκλοπές, πουλούσε τρέλα: «Δεν έχω ενημερωθεί, ούτε για τα ονόματα των στόχων».

Η αποκάλυψη για την οικογενειακή παρακολούθηση-με το λογισμικό που συμπληρώνει τις μαύρες δουλειές της ΕΥΠ- αποκαλύπτει ταυτόχρονα τον φαρισαϊσμό του.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις