Μοιράσου το άρθρο

Κατά την διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στο σπίτι έξι αμπούλες αναβολικών σκευασμάτων, τρεις από τις οποίες ήταν μερικώς χρησιμοποιημένες, καθώς και 113 χάπια αναβολικού σκευάσματος

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που συγκέντρωσαν στο πλαίσιο έρευνας για διακίνηση αναβολικών από έναν Έλληνα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στο σπίτι του στη Λάρισα το πρωί της Τετάρτης και, εκτός από αυτά που περίμεναν, βρήκαν και πλήθος σφαίρες.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στο σπίτι έξι αμπούλες αναβολικών σκευασμάτων, τρεις από τις οποίες ήταν μερικώς χρησιμοποιημένες, καθώς και 113 χάπια αναβολικού σκευάσματος. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένας γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου με 20 φυσίγγια και άλλα 29 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, από τα οποία τρία ήταν αβολίδωτα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας με κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί γαρμακοδιέγερσης.

Ετοιμαζόταν να πουλήσει ηρωίνη
Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας σε περιοχή της Πέλλας, το απόγευμα της Τετάρτης, και διαπιστώθηκε ότι αναζητούσε αγοραστές για την ποσότητα ηρωίνης βάρους 27,3 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του. Η συσκευασία κατασχέθηκε και ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Μάνος Τσαγκαράκης
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις