Ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων σε έναν 40χρονο από τη Λέρο που κατείχε ένα «αυγό» ηρωίνης βάρους 27,7 γραμμαρίων και μήκους 7 πόντων το οποίο είχαν αφαιρέσει την 1η Νοεμβρίου 2016 από τον…  πρωκτό του αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, dimokratiki.gr, εντοπίστηκαν στον λιμένα της Λέρου και υποβλήθηκαν σε έλεγχο τρία άτομα: ο 40χρονος με τον 42χρονο αδελφό του κι ένας 30χρονος φίλος τους.

Οι δύο πρώτοι αδελφοί, που έχουν απασχολήσει ξανά τις Αρχές σε υποθέσεις ναρκωτικών, κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών και αποφάσισαν να τους ελέγξουν.

Προσήχθησαν κι από τον έλεγχο που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 42χρονος είχε αφαιρέσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από την Αθήνα στην Λέρο, το κινητό τηλέφωνο ενός επιβάτη.

Ο 40χρονο αδελφός του βρέθηκε να κατέχει δύο συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης, ένα ναρκωτικό χάπι και ζυγαριά ακριβείας, ενώ παράλληλα είχε αποκρύψει στον πρωκτό του ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, η οποία αφού αποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ηρωίνη βάρους 27,7 γραμμαρίων.

Ο 30χρονος, κατείχε ένα «φιξάκι» με μικροποσότητα ηρωίνης.

enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις