Ο δράστης είχε τρυγήσει  περισσότερα  από πέντε κιλά κάνναβης

Με τον σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών της Ασφάλειας Τρικάλων, που επιστρατεύθηκε έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων για εμπλοκή ενός Έλληνα στην διακίνηση ναρκωτικών, έκαναν έρευνα στην κατοικία του στην Καρδίτσα οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας, αλλά η φυτεία και η πλούσια παραγωγή της βρέθηκε αλλού.

Στο σπίτι του δράστη, ο οποίος συνελήφθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες και μία χάρτινη, καθώς και δυο μεταλλικά δοχεία, που περιείχαν ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους 221,2 γραμμαρίων και μια ζυγαριά. Ωστόσο, τα μυστικά του αποκαλύφθηκαν κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι ενός συγγενικού του προσώπου σε περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Εκεί, βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως 2,10 μέτρων, τα οποία καλλιεργούσε ανάμεσα σε… λαχανικά και ξεριζώθηκαν, πλήθος κλώνων κάνναβης με “φούντες” συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 620 γραμμαρίων που ήταν κρεμασμένοι σε σχοινιά για αποξήρανσης και ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης βάρους 17,7 γραμμαρίων. Σε βάρος του δράστη, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις