Τέσσερις ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο διαρρήξεων τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2020 – Αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση μία διάρρηξη στις Σέρρες

Τρεις άνδρες από τους οποίους ο ένας είναι ήδη φυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης και μία γυναίκα, όλοι Έλληνες, ταυτοποιήθηκαν ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας Βόλου και του τοπικού τμήματος ως δράστες μιας ληστείας και μιας διάρρηξης στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Οι δράστες είχαν εισβάλει το πρωί της 6ης Ιουνίου 2020 στο σπίτι μιας γυναίκας σε περιοχή του Δήμου Αλμυρού και ο ένας την ακινητοποίησε με τη χρήση βίας. Οι υπόλοιποι ερεύνησαν τα δωμάτια, άρπαξαν δύο χρυσά δαχτυλίδια και μία ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι ίδιοι είχαν διαρρήξεις στις 12 Μαΐου 2020 ένα σπίτι στην ίδια περιοχή και είχαν κλέψει 1.500 ευρώ και διάφορα τιμαλφή. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ εξετάζεται αν εμπλέκονται και σε άλλες εισβολές σε σπίτια.

Γυναίκες διέρρηξαν διαμέρισμα στις Σέρρες
Ταυτοποιήθηκαν οι δράστιδες της διάρρηξης που είχε γίνει μέρα-μεσημέρι στις 20 Νοεμβρίου 2020 σε ένα διαμέρισμα στην πόλη των Σερρών και είχαν κλέψει τα κοσμήματα της ιδιοκτήτριας αξίας 1.500 ευρώ. Πρόκειται για δυο Ελληνίδες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από την Ασφάλεια και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

protothema.gr