Εκτέλεσε έναν 70χρονο γιατρό, τη γυναίκα του, τα δυο εγγόνια τους και έναν 38χρονο που εκτελούσε επισκευαστικές εργασίες στον χώρο

Ένα τραγικό περιστατικό συγκλόνισε τη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ένας πρώην παίκτης του NFL, Φίλιπ Άνταμς πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στο σπίτι τους ένα γνωστό γιατρό της περιοχής, τη γυναίκα του, τα δύο εγγόνια τους και έναν 38χρονο που εκτελούσε επισκευαστικές εργασίες στον χώρο, τη στιγμή του μακελειού.

Λίγο αργότερα, ο Άνταμς έστρεψε το όπλο στον εαυτό του κι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο πρώτην παίκτης του NFL εντοπίστηκε από αστυνομικούς ερευνητές σε διπλανό σπίτι, από αυτό που εκτυλίχθηκαν οι δολοφονίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Associated Press.

giatros_karolina

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε να βρεθεί στο σπίτι που έγινε το φονικό, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, όπου εντόπισε νεκρούς τον 70χρονο γιατρό, την 69χρορνη γυναίκα του, τα δυο εγγόνια τους, ηλικίας εννέα και πέντε ετών και τον 38χρονο εργάτη.

Ένα έκτο άτομο, η κατάσταση του οποίου παραμένει άγνωστη, νοσηλεύεται με «σοβαρά τραύματα από πυροβολισμό», σύμφωνα με την ενημέρωση του γραφείου του τοπικού Σερίφη.

Οι αρχές δήλωσαν ότι η έρευνα για τους πυροβολισμούς συνεχίζεται και επιβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει, πλέον, ενεργή απειλή για την κοινότητα».

protothema.gr-protothema.gr