Ένα ακόμα βίαιο περιστατικό με πρωταγωνιστές δύο μαθητές της Β’ Γυμνασίου σημειώθηκε στο Αλιβέρι της Εύβοιας. Οι ανήλικοι όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και σας παρουσιάζει το newsit.gr λύνουν τις διαφορές τους με άγριο ξύλο με κλωτσιές και μπουνιές και σταματούν όταν ο ένας από αυτούς πέφτει λιπόθυμος στο έδαφος.

Στο οπτικό υλικό 23 δευτερολέπτων οι δύο μαθητές «μποξέρ» λαμβάνουν θέσεις κι αρχίζει το άγριο ξύλο σε πλατεία του Αλιβερίου. Όπως βλέπεται και στο βίντεο το άτομο που φοράει την μαύρη μπλούζα μετά τα πρώτα αναγνωριστικά δευτερόλεπτα γρήγορα θα περάσει στην επίθεση.

Θα καταφέρει δύο χτυπήματα στον αντίπαλο του, ενώ με την τρίτη ισχυρή γροθιά του ο ανήλικος με τη λευκή μπλούζα θα σωριαστεί στο έδαφος. Τα υπόλοιπα παιδιά παρακολουθούν το ξύλο εκστασιασμένα, ενώ σε κάθε χτύπημα ξεσπούν σε επευφημίες.

Τα περισσότερα από τα παιδία που βρίσκονται μπροστά στο περιστατικό, όχι μόνο προσπαθούν να χωρίσουν τους δύο ανήλικους, αλλά καταγράφουν το βίαιο σκηνικό με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ακόμα κι όταν ο μαθητής της Β΄ Γυμνασίου θα πέσει στο έδαφος οι ανήλικοι θα το διασκεδάσουν με το θέαμα. Ωστόσο τα γέλια γρήγορα θα σταματήσουν, καθώς το αγόρι με τη λευκή μπλούζα θα παραμείνει αναίσθητο στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον ανήλικο στο νοσοκομείο.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις