Ιλιγγιώδης η ζημιά του ελληνικού Δημοσίου από τα δύο μεγάλα σκάνδαλα, αλλά διώκονται όσοι τα αποκάλυψαν!

Με μία άκρως αποκαλυπτική τηλεοπτική συνέντευξη, η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις αναφορικά με το πολύκροτο σκάνδαλο Novartis.

Η δημοσιογράφος που βρέθηκε κατηγορούμενη εξαιτίας των αποκαλύψεων που είχε κάνει για δύο από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του νεότερου ελληνικού κράτους, την λίστα Λαγκάρντ και την πολυεθνική του φαρμάκου, αποκάλυψε ότι διαθέτει απόρρητα έγγραφα που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, τα οποία όμως πλέον δικαιούται να τα χρησιμοποιήσει ακριβώς επειδή είναι κατηγορούμενη και οφείλει να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Η κυρία Παπαδάκου όμως αναφέρθηκε και στην ομόφωνη απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σύμφωνα με την οποία η ζημιά από το σκάνδαλο Novartis αποτιμήθηκε στο ιλιγγιώδες ποσό των 3 δις ευρώ! Καταλογίζοντας ποινικές ευθύνες στην πολιτική ηγεσία η οποία ακόμα δεν έχει κινηθεί κατά της εταιρείας.

Αναφορικά με την λίστα Λαγκάρντ, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε άλλη μία συγκλονιστική αποκάλυψη: Ένας από τους επιχειρηματίες που την κατηγορεί, στις 26 Ιανουαρίου θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου για φοροδιαφυγή μεγάλης κλίμακας! Σε λίγες ημέρες λοιπόν, με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη της Γιάννας Παπαδάκου πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή «Αλερτ στην πολιτική»:

newsbreak.gr