Στην υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη αναφέρονται κυβερνητικές πηγές, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση προσφεύγει άμεσα (σ.σ μετά από 14 ημέρες)  στον Εισαγγελέα, σημειώνοντας πως “τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη”, προφανώς για να διερευνήσει το Φουρθιώτης Gate, μια υπόθεση διαπλοκής,   μεταξύ κυβέρνησης, του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη και του τηλεοπτικού σταθμού που αυτός παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και 14 ημέρες.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, η κυβέρνηση θα προσφύγει άμεσα; στον Εισαγγελέα ζητώντας την πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης του Μένιου Φουρθιώτη.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει παρέμβει οικονομικός εισαγγελέας και διερευνώνται οι οικονομικές πτυχές της υπόθεσης. “Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη”, επισημαίνουν οι κυβερνητικές πηγές σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Είναι προφανές πως κάτω από τη δημόσια κατακραυγή, και ένεκα της απάντησης που πρέπει να δώσει ο ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ Μιχάλης Χρυσοχοιδης στη Βουλή την Παρασκευή,  η κυβέρνηση αναγκάστηκε έπειτα από 14 ημέρες απουσίας της με σάλο στο διαδίκτυο, να αποταθεί στη δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με όσα γεγονότα καταγγέλλει ο παρουσιαστής, γεγονότα με στοιχεία όπως ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει, στοιχεία που εμπλέκουν ΟΛΗ τη φυσική και πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ.

 

Το απόγευμα έγινε γνωστό,  ότι ο Μένιος Φουρθιώτης προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η από 31/3/2021 πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με την οποία μειώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας του, με συνέπεια, όπως υποστηρίζει, να υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την ζωή του.

 

Με πληροφορίες και φωτό:enikos.gr