Στη μαύρη επέτειο της δολοφονίας Φύσσα ο χρυσαυγιτισμός δηλώνει «παρών»!

Απίστευτο αλλά αληθινό!

Ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με ανάρτηση στο σάιτ που μεταβίβασε στη γυναίκα του όταν εκλέχτηκε στο Κοινοβούλιο, σπείρει το μίσος, στοχοποιεί παιδιά, παραβιάζει νόμους και προσωπικά δεδομένα, συνεργάζεται με (σαφώς ακροδεξιούς, αδίστακτους) ανθρώπους που ως σπιούνοι και καταδότες της Κατοχής του διαρρέουν ονόματα παιδιών του νηπιαγωγείου! Εκτός κι αν τις λίστες τις αντέγραψε ο ίδιος ή εργαζόμενος στο σάιτ που έχει μεταβιβάσει στη γυναίκα του!

Η δικαιοσύνη δεν μπορεί να μην παρέμβει ΤΩΡΑ, οποιαδήποτε άλλη στάση θα είναι σκάνδαλο και καταπάτηση των νόμων της χώρας. Προσωπικά, άλλωστε, δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας και θα πράξουν το χρέος τους αυτεπαγγέλτως!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί παρά να τον ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ τώρα από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Νέας Δημοκρατίας. Κατά τη γνώμη μας, θα έπρεπε να το είχε ήδη κάνει, με προσωπική του απόφαση.

Στη μαύρη επέτειο της δολοφονίας Φύσσα, έναν χρόνο μετά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης του Νίκου Μιχαλολιάκου και της παρέας του, ο χρυσαυγιτισμός δείχνει να είναι εδώ, μέσα στη Νέα Δημοκρατία και μέσα στο Κοινοβούλιο!

ieidiseis.gr

EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ