Όταν ο πρωθυπουργός κατακεραύνωνε την πρόταση που έκανε εχθές ο Τζο Μπάιντεν

Εχθές,  ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, απαίτησε την άρση της πατέντας των εμβολίων για τις εταιρείες, προκειμένου να γίνει εφικτός ο εμβολιασμός του μεγαλύτερου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού. Το επιχείρημα αυτό είναι ισχυρό και σήμερα εξαιρετικά επίκαιρο, καθώς η νέα επικίνδυνη μετάλλαξη, προήλθε από χώρα όπου ο εμβολιασμός είναι σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο.

Την ίδια ακριβώς πρόταση είχε κάνει και ο Αλέξης Τσίπρας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον ειρωνεύεται, αναφερόμενος σε “αστεία επιχειρήματα”…”παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης” …”αφέλεια”... της αντιπολίτευσης”

 

Προφανώς ο Τζο Μπάιντεν λογάριασε χωρίς τον Μητσοτάκη. Διότι, ο πεφωτισμένος και θεόπεμπτος Έλληνας πρωθυπουργός, έχει ήδη κατακεραυνώσει την πρόταση του Τζο Μπάιντεν. Όταν αυτή η ίδια πρόταση είχε γίνει από τον Αλέξη Τσίπρα. Έτσι ακριβώς ο Κυριάκος μας θα ταπείνωση και τον πλανητάρχη, γιατί ο Μητσοτάκης μας είναι βράχος.

Δείτε στο VIDEO την ισοπεδωτική απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρόταση Τσίπρα, την οποία σήμερα επανέλαβε ο Tzo Μπάιντεν.

Με πληροφορίες από:newsbreak.gr