Έχουν κλείσει ιδιωτικά λεωφορεία σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας!

Γράφει ο Ανδρέας Μουντζουρούλιας

Οργανωμένη η σημερινή «επιχείρηση» από Πακιστανούς: Θα έχουν ”εθελοντές” στο Σύνταγμα για να τους καθοδηγήσουν στην Ινδική πρεσβεία – Έχουν κλείσει ιδιωτικά λεωφορεία σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας!

Τι αναφέρουν οι Πακιστανοί:

”Οδηγίες για τους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία έξω από την Πρεσβεία της Ινδίας, με την ευκαιρία της ”Ημέρας Αλληλεγγύης στο Κασμίρ”:

Οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στις 17:00 μ.μ. στην Ινδική Πρεσβεία στην Αθήνα, παρακαλούνται: (1)Να φοράτε μάσκεςκατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας.

(2) Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να τηρήσουν τον περιορισμένο χρόνο, η διαμαρτυρία θα λήξει γρήγορα.

(3) Εθελοντές θα είναι παρόντες στο σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός, για να καθοδηγήσουν τους διαδηλωτές στην Ινδική Πρεσβεία.

(4) Για την διευκόλυνση των διαδηλωτών που θα συμμετέχουν στην ”Ημέρα Αλληλεγγύης του Κασμίρ”, έχει κανονιστεί ιδιωτική μεταφορά από διάφορες περιοχές που θα αναχωρήσουν ακριβώς στις 16:00 από τα ακόλουθα σημεία: Αγ. Παρασκευή – Ομόνοια – Νίκαια – Αχαρνών.”

Πρόκειται για μία οργανωμένη συγκέντρωση, που σαν στόχο και σκοπό έχει να δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις μας με την Ινδία!

Andreas Mountzouroulias
@andreasmoun
Οργανωμένη η επιχείρηση από τους Πακιστανούς αύριο! Θα έχουν ”εθελοντές” στο Σύνταγμα για να τους καθοδηγήσουν στην Ινδική πρεσβεία Έχουν κλείσει ιδιωτικά λεωφορεία σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας

Εικόνα

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις