Ούτε έκθεση 5ης Δημοτικού δεν τα λέει αυτά! «Κουραφέξαλα» της ΕΛΑΣ με εμπλοκή της ΕΥΠ, για να γίνει πιο «πιασάρικο» το θέμα, περί μεγάλης επιτυχίας για την σύλληψη 2 κατασκόπων που είχαν σηκώσει Drone (!) και τους έβλεπε όλο το νησί να βιντεοσκοπούν.

 

Άντε πάλι, αμάσητα παραμύθια της ΕΛΑΣ για νέα μεγάλη «επιτυχία» που όμως γελούν και τα παιδιά του Δημοτικού. Πρόκειται για την φανφαρώδη σύλληψη δύο Τούρκων Τουριστών που χαρακτηρίστηκαν κατάσκοποι από την ΕΛΑΣ, και συνελήφθησαν ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες από την Τουρκία είχαν θεαθεί σε εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο, όπου είναι και η σχολή μονίμων υπαξιωματικών του Ναυτικού.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, προκειμένου το θέμα να γίνει θεατράλε και να τονιστεί περισσότερο η «επιτυχία» της ΕΛΑΣ, έφυγαν από το νησί αλλά κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκαν από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στη Μονεμβασιά και συνελήφθησαν.

Οι δύο άνδρες φέρονται να επιτηρούσαν με drone τις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ η υπόθεση πρόκειται να διερευνηθεί από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Ήδη οι πρώτες πληροφορίες από στελέχη της ΕΥΠ που μίλησαν στο edolio5 φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με κατασκοπεία.

edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις