Νέες αποκαλύψεις έρχονται να «φωτίσουν» την υπόθεση θανάτου της 3χρονης – Αρνείται όλες τις κατηγορίες η 32χρονη.
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου της τρίχρονης που εντοπίστηκε σε παραλία του Παλαιού Φαλήρου έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η 32χρονη σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό μετά την εγκατάλειψη του κοριτσιού στη παραλία του Παλαιού Φαλήρου.
Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η γυναίκα, μόλις δύο 24ωρα μετά τον εντοπισμό της σορού το παιδιού στην παραλία επικοινώνησε με την πρεσβεία της Αλγερίας. Σε αυτό το τηλεφώνημα τους ενημέρωσε πως έχει δύο παιδιά και θέλει να επιστρέψει στην Αλγερία.
Εκείνοι την ενημέρωσαν πως ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό ήταν να επικοινωνήσει με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης. Η 32χρονη επικοινώνησε μαζί τους και μάλιστα έκλεισε ραντεβού.
Ωστόσο, δεν πρόλαβε να πάει καθώς συνελήφθη από τις Αρχές.
Στο μικροσκόπιο των Αρχών το κινητό της 32χρονης
Από την άλλη, οι έρευνες γύρω από την υπόθεση συνεχίζονται. Συγκεκριμένα, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει το κινητό τηλέφωνο της 32χρονης, καθώς από εκεί μπορεί να προκύψουν σημαντικά στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Οι Αρχές σκοπεύουν να ανακτήσουν όλα τα μηνύματα που ενδεχομένως έχουν σβηστεί.
«Αρνείται ότι σκότωσε το παιδί της» – Το δώμα που έμενε η 32χρονη από την Αλγερία
Καλεσμένη στο Star ήταν στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού η δικηγόρος της 32χρονης από την Αλγερία που κατηγορείται ότι σκότωσε την 3χρονη κόρης της μέσα στο δώμα που διέμεναν στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και στη συνέχει ατη μετέφερε στο Παλαιό Φάληρο όπου την άφησε στη θάλασσα.
Όπως ανέφερε η δικηγόρος, Εβίτα Βαρελά, που συναντήθηκε μαζί με την 32χρονη μάνα, η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι σκότωσε το παιδί της.
«Η εντολέας μας μάς είπε κάποια στοιχεία, αλλά δεν ολοκληρώσαμε τη συζήτηση γιατί ήταν συντετριμμένη» ανέφερε αρχικά η κυρία Βαρελά.
Στη συνέχεια και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου πώς εξηγεί ότι το παιδί βρέθηκε πνιγμένο, η κυρία Βαρελά σημείωσε: «Δεν συμφωνεί με την εκδοχή της ανθρωποκτονίας και δεν την αποδέχεται. Δεν ήξερε καν ότι την κατηγορούν για ανθρωποκτονία. Κατανοεί ότι οι ενέργειές της δεν ήταν σωστές αλλά δεν δέχεται ότι έκανε φόνο».
Όσον αφορά το λόγο που η 32χρονη πήγε το παιδί στη θάλασσα και το άφησε εκεί η δικηγόρος ανέφερε: «Η ιατροδικαστική έκθεση μιλάει για πνιγμό. Το υλικό θα το στείλουμε σε εργαστήρια του εξωτερικού».
Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια η δικηγόρος, με την 32χρονη δεν κατάφεραν να συζητήσουν για το τι έγινε όλες αυτές τις ώρες που η μάνα έφυγε με τα παιδιά από τα Πατήσια και πήγε στο Παλαιό Φάληρο καθώς η εντολέας της ξέσπασε σε λυγμούς.
Έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού πολλές φορές
Αίσθηση πάντως προκάλεσε η δήλωσε η της δικηγόρου ότι η 32χρονη έχει πέσει θύμα βίας πολλές φορές. «Αυτή η γυναίκα έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού πάρα πολλές φορές και έχει πάει στο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας στη συνέχεια ότι η εντολέας της αρνείται κατηγορηματικά ότι διέπραξε φόνο.
Αυτό είναι το δώμα στα Πατήσια όπου έμενε η 32χρονη
Στο μεταξύ, το Star αποκάλυψε και το δώμα που έμενε η 32χρονη από την Αλγερία στο εσωτερικό του οποίο οι Αρχές έκαναν κυριολεκτικά «φύλλο και φτερό» παίρνοντας αποτυπώματα από το εσωτερικό του αλλά και το εξωτερικό του προκειμένου να εντοπίσουν αν υπήρχε κάποιο άτομο το οποίο δεν είχε σχέση με την 32χρονη.
«Κλειδί» οι μαρτυρίες των δύο παιδιών της
Ακόμη, καθοριστικές αναμένεται να είναι οι πληροφορίες που θα δώσουν τα δύο ανήλικα παιδιά για τον θάνατο της αδελφής τους.
Αυτήν τη στιγμή, με εντολή του εισαγγελέα Ανηλίκων, βρίσκονται στο νοσοκομείο Παίδων, όπου και θα παραμείνουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Το γεγονός πού θα καταλήξουν τελικά τα παιδιά, θα αποφασιστεί από την εισαγγελία Ανηλίκων.
Οι Αρχές στοχεύουν στις πληροφορίες αυτές, τις οποίες θα εκμαιεύσουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



















































