Ερώτηση κατέθεσε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου προς την Υπ. Παιδείας σχετικά με τις μετακινήσεις μαθητών με λεωφορεία προς τα σχολεία στην επαρχία της Μαγνησίας.
Η κ. Παπανάτσιου επισημαίνει ότι το άνοιγμα των σχολείων όλων των βαθμίδων στην περιοχή της Μαγνησίας δεν συνοδεύτηκε με κάποιο μέτρο προστασίας από την κυβέρνηση ΝΔ και το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών από τον Covid-19. Γονείς καταγγέλλουν, συμπληρώνει η Βουλευτής, ότι στις επαρχίες της Αργαλαστής, Αλμυρού και Ζαγοράς, μαθητές από όλες τις βαθμίδες, που μετακινούνται από γειτονικά χωριά προς τα σχολεία, στοιβάζονται σε λεωφορεία χωρίς να τηρούνται τα αναγκαία μέτρα αποστάσεων, με μεγάλο κίνδυνο να υπάρχει εξάπλωση του ιού.
Σε συνέχεια των παραπάνω η κα Παπανάτσιου ρωτάει την κα. Υπουργό Παιδείας, αν Θα προβεί σε ενίσχυση του αριθμού των λεωφορείων, ώστε να μετακινούνται οι μαθητές προς τα σχολεία τους με ασφάλεια και να υπάρξει μείωση της πιθανότητας εξάπλωσης του ιού Covid-19 σε εκπαιδευτικούς και μαθητές;

e-thessalia

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις