Παππάς: Μητσοτάκης τέλος, έχει παραδεχτεί ότι δεν θα είναι πρωθυπουργός στις 22 Μαΐου

49

Πώς ερμηνεύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τη δήλωση περί «σταθερών κυβερνήσεων από ένα κόμμα αλλά όχι από ένα χρώμα»

Ο Νίκος Παππάς, μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ημερομηνία των εκλογών, ανέφερε ότι «είμαστε ενώπιον μίας βεβαιότητας, ότι δηλαδή στις 22 Μαΐου δεν θα υπάρχει Μητσοτάκης πρωθυπουργός, και ενός κεντρικού ερωτήματος, αν η χώρα θα έχει σταθερή κυβέρνηση ή θα μπει σε παρατεταμένη περίοδο αστάθειας, αν η χώρα θα αποκτήσει κυβέρνηση που θα διευκρινίσει τα “αδιευκρίνιστα”, που θα ρίξει φως στις αιτίες του τρομερού δυστυχήματος στα Τέμπη, που θα προστατεύσει την πρώτη κατοικία, που θα ρυθμίσει το ιδιωτικό χρέος, που θα στηρίξει την κοινωνία».

Μιλώντας Στο Κόκκινο και στους δημοσιογράφους Νίκο Σβέρκο και Βούλα Κεχαγιά, ο κ. Παππάς πρόσθεσε: «Ο κ. Μητσοτάκης ταυτίζεται με την κοινωνική, πολιτική και οικονομική αστάθεια. Έχουμε έναν εν ενεργεία πρωθυπουργό που έχει ημερομηνία λήξης και ομολογημένη την αδυναμία να επανεκλεγεί από την επερχόμενη κάλπη. Ο Μητσοτάκης τελειώνει στις 21 Μαΐου».

Ο βουλευτής του Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών επεσήμανε ότι «η λύση της σταθερότητας είναι η ψήφος και η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και η συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων, οι οποίες, με την ευρύτητα και με τη διαφάνεια που μπορούν να δώσουν οι κυβερνήσεις συνεργασίας, θα καταφέρουν να βάλουν τη χώρα σε μια περίοδο σταθερότητας».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις χθεσινές δηλώσεις Μητσοτάκη περί «σταθερών κυβερνήσεων από ένα κόμμα αλλά όχι από ένα χρώμα», υπογράμμισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι φορέας μιας πολιτικής παράδοσης, που φέρει υπερηφάνως. Μιας πολιτικής παράδοσης της αποστασίας, της εξαγοράς και του εκμαυλισμού εκλεγμένων με άλλα κόμματα βουλευτών. Φαίνεται ότι ο ίδιος έχει αρχίσει από τώρα να υφαίνει ένα σενάριο τέτοιου τύπου».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like