Μοιράσου το άρθρο
Μετά την “επιτυχή” διαχείριση της “Ελπίδας” από τον υπουργό πολιτικής προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, όπου εκατοντάδες Έλληνες έμειναν για ώρες εγκλωβισμένοι, ολόκληρες περιοχές στην Αττική να είναι δίχως ηλεκτρικό και θέρμανση πάνω από 30 ώρες, με αναστολή 180 πτήσεων στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών, με 300 επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εγκλωβισμένους στην Οινόη, με υγειονομικούς στα νοσοκομεία εγκλωβισμένους να εργάζονται τριπλοβάρδια, με νηστικούς τους ασθενείς στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ, τον διεθνή διασυρμό της Ελλάδας σε ξένα ΜΜΕ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, παρείχε πλήρη κάλυψη στον υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη για τη διαχείριση της κακοκαιρίας,  κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών λέγοντας:

 

«Ο κ Χρήστος Στυλιανίδης είναι υπουργός της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός στηρίζει όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης. Ο πήχης είναι ψηλά αντίστοιχος των αναγκών».

Πρόσθεσε δε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια επικαιροποίησης των δομών στο Υπ. Πολιτικής Προστασίας, κάτι που είχε προαναγγείλει χθες και ο πρωθυπουργός.

Με πληροφορίες από:Newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις