Πώς η ΕΛ.ΑΣ. απέτρεψε συμπλοκή ανηλίκων στη Νέα Ιωνία – 80 προσαγωγές – Τι κατάσχεσαν οι Αρχές

580

Τουλάχιστον 80 προσαγωγές ανηλίκων 14-17 ετών πραγματοποίησε πριν από λίγο η αστυνομία, σταματώντας έτσι ένα ραντεβού θανάτου με οπαδικά κίνητρα το οποίο, αν εξελίσσονταν, ίσως λάμβανε οδυνηρές διαστάσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του real.gr, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΓΑΔΑ είχαν πληροφορίες ότι σήμερα το απόγευμα σε απόμερη περιοχή της Νέας Ιωνίας δύο μεγάλες ομάδες ανηλίκων θα βρίσκονταν μετά από διαδικτυακό ραντεβού θανάτου για να λύσουν τις οπαδικές τους διαφορές, κρατώντας στα χέρια τους ρόπαλα, σιδερόβεργες και άλλα «πολεμικά» αντικείμενα.

Οι υπηρεσίες της ΓΑΔΑ ενήργησαν άμεσα και ενώ οι δύο ομάδες των ανηλίκων κατευθύνονταν προς το ραντεβού αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν και τους προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ.

Συνολικά έχουν προσαχθεί 80 ανήλικοι, ενώ έχουν κατασχεθεί πλήθος αντικειμένων, όπως ρόπαλα, ξύλα, σιδερόβεργες σιδηρογροθιές, κράνη  και κοκκάλινα γάντια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αρχίσει σταδιακά να ενημερώνονται και οι  γονείς των ανηλίκων για τις προσαγωγές και προσέρχονται στην αρμόδια αστυνομική υπηρεσία.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, πολλοί από τους ανήλικους αναμένεται να συλληφθούν και να σχηματιστεί εις βάρoς τους δικογραφία για συγκεκριμένα αδικήματα.

Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like