⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΠρόκειται για τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, τον χειριστή του μοιραίου παιχνιδιού και τον μηχανικό που είχε βεβαιώσει την ασφαλή λειτουργία του – Πρώτος θα καταθέσει ο υπάλληλος
Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, τον χειριστή του μοιραίου παιχνιδιού (crazy dance) και τον μηχανικό που είχε βεβαιώσει την ασφαλή λειτουργία του. Οι δύο πρώτοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία, ενώ ο τρίτος για απλή συνέργεια στις πράξεις αυτές.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ανακρίτρια που χειρίζεται τη δικογραφία χορήγησε προθεσμίες για να απολογηθούν τμηματικά.
Η διαδικασία θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα με τον χειριστή, θα ακολουθήσει την μεθεπόμενη ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ και τελευταίος θα κληθεί να λογοδοτήσει ο μηχανικός.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































