⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Για αποτυχημένη απόπειρα της Μόσχας να κάμψει το ηθικό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έκανε λόγο η υφυπουργός Άμυνας της Ουκρανίας

Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών συμπεριέλαβε χθες Τρίτη σε «λίστα καταζητούμενων» τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της Ουκρανίας, τον στρατηγό Βαλέρι Ζαλούζνι, καθώς και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, τον στρατηγό Ολεξάντρ Σίρσκι.

Δεν διευκρινίστηκε το άρθρο του ποινικού κώδικα βάσει του οποίου διώκονται οι δύο στρατηγοί, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο RIA, το οποίο επικαλείται τη «λίστα καταζητούμενων» που διατηρεί το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Για αποτυχημένη απόπειρα της Μόσχας να κάμψει το ηθικό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έκανε λόγο η υφυπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Χάνα Μαλιάρ. «Η άσκηση ψυχολογικής πίεσης σε (στρατιωτικούς) διοικητές που μάχονται έναν εχθρό ο οποίος υπερτερεί αριθμητικά και σε οπλισμό, είναι άσκοπη», έγραψε σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Telegram.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις