«Σφάχτηκαν» στον αέρα Α.Γεωργιάδης και Κ.Ζαχαριάδης για το σκάνδαλο των υποκλοπών

17

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης σηκώθηκε όρθιος και σφύριζε!

Με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών ο  Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κώστας Ζαχαριάδης «σφάχτηκαν», στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Μιλώντας για τον πρόεδρο ΑΔΑΕ, ο οποίος παρά τα απανωτά κυβερνητικά μπλόκα, επιμένει να κάνει τη δουλειά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν το λειτούργημα τους και την ανεξαρτησία των Αρχών».

Έπειτα, ο Ζαχαριάδης ανέφερε στον Γεωργιάδη ότι αποτελεί «εκτροπή και εργαλειοποίηση των πάντων να λέτε ότι όποιος διαφωνεί μαζί σας είναι εναντίον σας. Αυτή είναι γκανγκστερική κυβέρνηση. Όχι να μας παρακολουθούν και να μας μαλώνουν κιόλας».

 

Στη συνέχεια ο  Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Άκουσα τον κ. Ζαχαριάδη να σαλπίζει υποχώρηση από την πρόταση μομφής που διέρρεε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κάνει. Αν ισχύει αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για δικαιοσύνη παντού, θα μου ζητήσουν συγγνώμη για την συκοφάντηση από τους προστατευόμενους μάρτυρες στην Novartis, που ο Αλέξης Τσίπρας αποκαλούσε ”ήρωες” στην Βουλή; Ο πρώτος από τους τρεις ήδη επί ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφθηκε ως αναξιόπιστος, πάει και ο δεύτερος για κακούργημα τώρα…» είπε και εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ.

Εμείς δεν θέλουμε έναν πρόεδρο να λειτουργεί ως βραχίονας ενός κόμματος. Ήθελε να φέρει το αίτημα του Τσίπρα στη Βουλή. Αυτό είναι ”Κουμουνδούρου ολέ”. Για μένα είναι κομματικό στέλεχος πλέον ο κ. Ραμμος και πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του. Δεν μπορεί κανένας να έχει εμπιστοσύνη σε αυτόν τον Πρόεδρο, από την ώρα που έχει πολιτική και κομματική ταυτότητα.

«Εφόσον έχει ακολουθήσει η ΕΥΠ τη νόμιμη διαδικασία, καλώς τους παρακολουθούσε όλους. Ο κ Ζαχαριάδης ξέρει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνταν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Αν γινόταν για λόγους εθνικής ασφαλείας καλώς έγιναν. Πρέπει να ξηλωθεί η ΕΥΠ και να επανιδρυθεί γιατί δεν κάνει καλά την δουλειά της, όταν έγινε γνωστό το έργο της μυστικής υπηρεσίας. Δεν μπορεί να γίνεται έρευνα της ΕΥΠ και τα αποτελέσματα της να πηγαίνουν στο Documento».

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like