⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΠαρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις Χρυσοχοίδη, οι πυροβολισμοί εν μέση οδό συνεχίζονται!
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Γρηγορίου Κυδωνιών 3. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα, 45 ετών από την Αλβανία, έφερε τραύματα από πυροβολισμούς στο σώμα και πιθανόν στο πρόσωπο, ενώ ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι. Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ). Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το όπλο, ωστόσο η εξερεύνηση του χώρου δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:
Παράλληλα, από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί δεν προκύπτει ότι ο άνδρας και η γυναίκα ήταν ένοικοι της πολυκατοικίας στην είσοδο της οποίας βρέθηκαν.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους οι δύο άνθρωποι και να συγκεντρωθούν στοιχεία για την ταυτότητά τους και όσα προηγήθηκαν.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































