⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Δικογραφίες σε έξι άτομα Ρομά σχημάτισαν αστυνομικοί για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών που σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το διάστημα Απρίλιος – Ιούλιος 2022.

Στην πρώτη περίπτωση, δύο 38χρονοι Ρομά, προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ, απέκτησαν πρόσβαση στο σπίτι ενός 86χρονου άνδρα, καταφέρνοντας να του κλέψουν 15.000 ευρώ μετρητά.

Σε μία παρόμοια περίπτωση, ένας 39χρονος Ρομά, μαζί με συνεργό του, προσποιούμενοι τους συντηρητές ανελκυστήρα, προσέγγισαν 77χρονη και αφού της ανέφεραν ότι υπάρχει βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα του διαμερίσματος της κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό του και αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ, 30 λίρες και κοσμήματα.

Τέλος, τρεις Ρομά ηλικίας 15, 23 και 38 ετών τσάντα γυναίκας, που περιείχε ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα, έξω από κατάστημα.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις