Μοιράσου το άρθρο

Του πούλαγε “παπατζιλίκι” ,  “ότι εγώ καθαρίζω για εσένα”.

Το είχαμε γράψει πριν 15 μέρες!  Ο Θανάσης Τσώκος στην θέση του.


Ένα ακόμα ρεπορτάζ του edolio5 επιβεβαιώθηκε πλήρως! Στα κάγκελα έχει βγει ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την απόφαση του Μαξίμου να κόψει από υποψήφιο στον Δυτικό Τομέα τον υπόδικο για κακούργημα Σταμάτη Πουλή. Ο Γεωργιάδης του πούλαγε παπατζιλίκι μέχρι τελευταία στιγμή ότι αυτός θα “καθαρίσει”.


Και ενώ για τον υπουργό Ανάπτυξης ο Πουλής είναι ιδανικός υποψήφιος, ο ίδιος μαζί με τον πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρο Παπαδημητρίου και την πρώην οικονομική διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αικατερίνη Πολύζου έχουν παραπεμφθεί σε δύο διαφορετικές δίκες για τις παράνομες προσλήψεις του ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2011 – 2014.

Τη θέση του εν λόγω υποψηφίου καταλαμβάνει τελικά ο Ανδρέας Τσωκός.

Να θυμίσουμε ότι ο Ανδρέας Τσώκος το 2015 ήταν Υποψήφιος Βουλευτής με την ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2019 με απόφαση της Κυβέρνησης και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας διορίστηκα Γενικός Διευθυντής στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (πρώην ΙΓΜΕ), θέση από την οποία παραιτήθηκε για να διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή του στη Δυτική Αττική με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές.

Του Άρη Σπίνου
edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις