Ένιωσαν τύψεις που εξαπάτησαν τον 69χρονο;

Ένιωσαν… τύψεις οι απατεώνες που άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό ενός 69χρονου κατοίκου του Βόλου, όταν επικοινώνησαν μαζί του παριστάνοντας τους ενδιαφερόμενους για την αγορά δύο παιδικών καθισμάτων και, λίγες ημέρες αργότερα, του… επέστρεψαν το ένα τρίτο του αρκετά μεγάλου ποσού!

Όλα ξεκίνησαν στις 22 Οκτωβρίου του 2021, όταν ένας άγνωστος επικοινώνησε με τον ηλικιωμένο που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο αγγελία για την πώληση των παιδικών καθισμάτων και τον έπεισε να του δώσει τους κωδικούς της τραπεζικής κάρτας του και τον ειδικό κωδικό που του εστάλη στο κινητό του τηλέφωνο, δήθεν για να καταθέσει το αντίτιμο. Όμως, ο 69χρονος διαπίστωσε έντρομος ότι μεταφέρθηκαν από τον λογαριασμό του σε άλλους συνολικά 14.480 ευρώ.

Και ενώ ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούσαν την υπόθεση, άγνωστο για ποιον λόγο, στις 10 Νοεμβρίου επιστράφηκαν στον λογαριασμό το θύματος 5.480 ευρώ σε τρεις δόσεις! Η έρευνα, βέβαια, δεν σταμάτησε και τώρα εξακριβώθηκε ότι το αρχικό ποσό είχε μεταφερθεί στους λογαριασμούς δύο γυναικών ηλικίας 65 και 49 χρόνων, ενός 21χρονου και ενός άγνωστου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις