O περαστικός προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες ρίχνοντας το μπουφάν του πάνω στον 70χρονο
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρωί του Σαββάτου 15 Μαρτίου έλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Ένας κάτοικος της περιοχής τον εντόπισε και έσπευσε να τον βοηθήσει, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι αρμόδιες Αρχές. Ο άνδρας προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες ρίχνοντας το μπουφάν του πάνω στον ηλικιωμένο αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την τραγική κατάληξη.
Ο 70χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο γενικό νοσοκομείο Καστοριάς, όπου οι γιατροί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, αποφάσισαν τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης όπου δυστυχώς κατέληξε στα τραύματα του. Τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άνδρα στην πράξη αυτή παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις