Αποκαλύψεις έκανε ο πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη συνέντευξή του στο Ανατρεπτικό Δελτίο στο Alerttv.com.gr: “Διευθυντής καναλιού με ενημέρωσε ότι δεν θα ξαναβγώ στο κανάλι του επειδή μίλησα σε εκπομπή για το κούρεμα εκατομμυρίων των δανείων των καναλαρχών”…

“Προωθούν τον κ Ανδρουλάκη, επειδή τον θέλουν δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας” ανάφερε ο κ Βελόπουλος, για την απρόσμενη προβολή που έχει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

“Στο Άγιο Όρος πήγαινα και έδινα. Δεν πήγαινα για να πάρω” ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ,  σχετικά με τον πόλεμο παραπληροφόρησης που δέχεται από τα ΜΜΕ. “Ποτέ δεν φωτογραφήθηκα με την οικογένειά που γονυπετής εμπρός σε μια εικόνα,  και στη συνέχεια να τη σηκώσω στο Tik Tok και στο Instagram” όπως κάνουν υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας.

“Η Νέα Δημοκρατία έχει μια ομάδα 70 ανθρώπων που στέλνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα πρωινάδικα,  για να μας πει για την οικογένειά του. Δε μας λέει όμως για τις οικογένειες των Ελλήνων που δεν έχουν χρήματα για τα παιδιά τους, που δεν έχουν σύνταξη, που δεν παίρνουν ΕΚΑΣ”… “Ολο αυτό είναι ένα στημένο θέατρο των Αμερικανών συμβούλων του, που μας δείχνουν ένα πρωθυπουργό σε στημένα παιχνιδάκια στο Tik Tok,  με ένα  πρωθυπουργό ακαταμάχητο, ακατανίκητο, τεράστιο, αλλά και με ακαταδίωκτο για τον ίδιο, αφού έκανε νόμο για ότι έχει κάνει στην Ελλάδα.”

“Η Ελλάδα περιέργως έχει γίνει Κολομβία κανονική. Εκτέλεσαν στον Κορυδαλλό σήμερα 2 τύπους με καλάσνικοφ με 50 σφαίρες, που έχουν σχέση με ομάδα ποδοσφαίρου, και μία ημέρα πριν τον γιο ενός ανθρώπου, ο οποίος κατήγγειλε ότι στο περιβάλλον του πρωθυπουργού έχουν σχέση με τη Greek Mafia…στον Πειραιά 4 Αιγύπτιοι πήγαν να βιάσουν ένα κοριτσάκι 17 ετών και τους σταμάτησε ένας Έλληνας”

“Το Μέγαρο Μαξίμου ελέγχει τα ΜΜΕ, τη δικαιοσύνη, τη Νύχτα έχει ξεπεράσει πλέον την κυβερνητική διακυβέρνηση και έχει πάει στην Τυραννία. 25 του μήνα ο Έλληνας πρέπει να αποφασίσει αν θέλει Δημοκρατία ή Τυραννία”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε νόμο για το χρηματιστήριο ενέργειας και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που είναι μόνο στην Ελλάδα, 2 νόμους που “σκοτώνουν” τον πολίτη, και  τους εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία”… “Τους προδότες της Μακεδονίας δεν πρέπει να κάνω εξεταστική επιτροπή; Κλέφτες, Ψεύτες και όλοι όσοι λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο της χώρας πρέπει να απολογηθούν. Ακαταδίωκτο τέλος” … “Ο πρωθυπουργός της χώρας που πάιρνει τα σπίτια των Ελλήνων μαζί με τον κ Τσίπρα, χρωστά 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΚΗΡΥΚΑ και δεν το πληρώνει ποτέ και πήγε και πήρε και αγροτική επιδότηση για τις ελιές που έχει σπίτι του,  και το κόμμα του χρωστά 300 εκατομμύρια ευρώ”.

VIDEO

Σούλα Τζήκα

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις