Βελόπουλος: Θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε συγκεκριμένα τμήματα σε 12 περιοχές-(VIDEO)

393

Ο  Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, αναφορικά με τα εκλογικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών της Κυριακής, έκανε λόγο για αποδείξεις που έχει στα χέρια του, σύμφωνα με τις οποίες έχει γίνει νόθευση των αποτελεσμάτων.

Μεταξύ άλλων, όπως υποστήριξε, «θα κάνουμε ένσταση και θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε συγκεκριμένα τμήματα σε 12 περιοχές της χώρας, όπου επόπτες μας είδαν τα εκλογικά αποτελέσματα που έστειλαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στο Υπ. Εσωτερικών, τα έχουν βγάλει φωτογραφίες και είναι άλλα τα αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών».

Ο κ. Βελόπουλος ισχυρίστηκε ότι οι διαφορές στα αποτελέσματα αφορούν και άλλα κόμματα, ενώ έκανε εμμέσως λόγο για υφαρπαγή έδρας του κόμματος, λέγοντας ότι «για 2.100 ψήφους η Ελληνική Λύση έχασε την τρίτη έδρα».

«Πανελλαδικά η επιστολική ψήφος ήταν στα ίδια ποσοστά με τα ποσοστά των κομμάτων σε κάθε περιοχή. Το μόνο κόμμα που έχει μεγάλη διαφορά στην επιστολική ψήφο είναι η Νέα Δημοκρατία, σε ορισμένες περιφέρειες, που είχε πχ. 27% στις κάλπες και 40% στην επιστολική. Θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε αυτές τις περιοχές», είπε ακόμη ο Κυριάκος Βελόπουλος, προσθέτοντας ότι «δεν μας άφησαν να κάνουμε ως κόμμα έλεγχο για την επιστολική ψήφο, δεν ξέρουμε ούτε πως ήρθαν οι σάκοι ούτε τι έγινε μετά».

Ο κ. Βελόπουλος ισχυρίστηκε ακόμη πως «υπήρξε κι άλλη νοθεία. Συνέλαβαν έξω από εκλογικό τμήμα υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΙΕΦ να μοιράζει σταυρωμένα ψηφοδέλτια και δεν έγινε τίποτα σε ότι αφορά τις ψήφους, αυτό δεν είναι νοθεία;».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι «εθνικές εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει χθες, διότι δεν έχει νομιμοποίηση η Κυβέρνηση με αυτό το ποσοστό, να έχει χάσει ένα εκατομμύριο ψήφους δεν έχει συμβεί ποτέ. Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, δεν φεύγουν όλοι οι ποδοσφαιριστές γιατί απογυμνώνεται η ομάδα, φεύγει ο προπονητής. Αν δεν πάει καλά η επιχείρηση, διώχνεις τον διευθυντή. Δεν ήταν μήνυμα αυτό που έστειλαν οι πολίτες στην Κυβέρνηση, ήταν κατραπακιά».

Συνέχισε λέγοντας «Η ετυμηγορία του λαού είναι σαφής, δεν εμπιστεύεται το πολιτικό προσωπικό, αυτό είναι το πρόβλημα και όχι οι πολίτες. Δεν έχουμε νομιμοποίηση ουσιαστικά ως πολιτικό σύστημα, όταν ψηφίζει το 50% του πληθυσμού και κάτω και όταν ψηφίζουν ακόμη 600.000 νεκροί που είναι στους εκλογικούς καταλόγους».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα των εκλογών στην Θράκη, κάνοντας λόγο για πρόκληση του ΚΙΕΦ, που πρέπει να απασχολήσει όλους στην Αθήνα, λέγοντας «συνεχίζουν να προκαλούν: η επικεφαλής τους λέει ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο, ξέρετε τι μήνυμα ήταν αυτό από την πλευρά του Ερντογάν και της Άγκυρας;».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, απαντώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μαρία Αναστασοπούλου, είπε ότι το ποσοστό που έλαβε το κόμμα στις Ευρωεκλογές, είναι μια παγιωμένη πλέον δύναμη του κόμματος και επανέλαβε ότι «δημιουργήθηκε ο πόλος της πατριωτικής διακυβέρνησης, γιατί εγώ πιστεύω ότι υπάρχει και πατριδόμετρο, αν το λες, πρέπει να το κάνεις. Ο πολιτικός που αποδέχεται την Βόρεια ‘ψευτο’-Μακεδονία δεν μπορεί να λέγεται πατριώτης».

Σε ότι αφορά τυχόν πρωτοβουλίες του για συνεργασία με άλλα κόμματα, ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε «καλούμε όλους τους Έλληνες να έρθουν κοντά μας για μια καλύτερη Ελλάδα», λέγοντας για τους επικεφαλής κομματικών σχηματισμών του χώρου ότι «εμφορείται ο καθένας από αυτούς από περίεργα, ηγεμονικά ένστικτα».

Για τους χαρακτηρισμούς περί ακροδεξιάς, ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε «σε λίγο καιρό ο Ανδρέας Παπανδρέου θα είναι ακροδεξιός, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα είναι ακροδεξιός. Έχετε ακούσει την Λεπέν; Τι λέει; Κοιτάει την πατρίδα της και τον λαό της. Γιατί αυτό είναι ακροδεξιά; Πρέπει να αποδεχτούμε την βούληση του ελληνικού και του ευρωπαϊκού λαού, δεν μπορεί να αποδεχόμαστε μόνο για την κεντροαριστερά».

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like