Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή δύο ακόμη κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους

⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε ο κομματάρχης της ΝΔ Ηλίας Μίχος

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου μετά τις απολογίες τους στην αρμόδια ανακρίτρια δύο ακόμη άνδρες που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε και ο βασικός κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού κομματάρχης της ΝΔ Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο.

Να σημειωθεί ότι οι δυο κατηγορούμενοι που σήμερα προφυλακίστηκαν, είχαν λάβει κλήσεις σε απολογία από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση όπως και τέσσερα ακόμη πρόσωπα.

Οι κλήσεις εστάλησαν μετά την τελευταία κατάθεση που έδωσε το κοριτσάκι στις αρχές, αναγνωρίζοντάς τους ως κακοποιητές του.

Μεταξύ των έξι είναι και ο διαιτητής-οδοντοτεχνίτης ο οποίος έχει λάβει προθεσμία για την Παρασκευή.

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις