Η γέφυρα που την παρουσίασαν ως αντιπλημμυρικό έργο 2,1 εκατομ ευρώ, και τελικά έπνιξε όλη την περιοχή του Δέλτα στη Ν Ιωνία, φτάνοντας τα νερά μέχρι τη Νεάπολη, καταστρέφοντας περιουσίες ανθρώπων,  θα αποτελέσει πεδίο έρευνας της προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

 

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ Κολυνδρίνη, σε συνέντευξή της στον ASTRA TV αναφερόταν στη γέφυρα που κατασκεύασαν στον Ξηριά, στο ύψος των Άσπρων Πεταλούδων, για τη γέφυρα που τελικά λειτούργησε ως φράγμα στην πρόσφατη θεομηνία και έπνιξε το Δέλτα, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων στον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκο Βελόπουλο.

 

“Μελετήσαμε και υλοποιήσαμε ένα έργο που κόστισε 2,1  εκατομ ευρώ…εξωραΐστηκε η περιοχή….Έγιναν δρόμοι εκατέρωθεν της γέφυρας για να συνδέσουν σωστά το δίκτυο …ευρωπαϊκών προδιαγραφών γέφυρα….Με μεγάλο φάρδος και Διαπλάτυνση του ρέματος του  χειμάρρου…Έπεσε μπετόν στον πυθμένα…Έργα οριοθέτησης και διευθέτησης του Ξηριά…Ένα έργο που θωρακίζει αντιπλημμυρικά την περιοχή!” έλεγε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ Κολυνδρίνη.

Ο λόγος τώρα στην Εισαγγελία και τους τεχνικούς πραγματογνώμονες,  για να καταλογίσουν ευθύνες σε όσους “Έπνιξαν” τον κόσμο.

Ζωή Στεργίου

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις