Η κατάντια του πολιτικού συστήματος της χώρας !

 

Κατά τη σημερινή ημέρα αποτέλεσε είδηση για τη διοίκηση του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου και τον διοικητή του Ιωάννη Ντόκο,  το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ νοσηλεύτρια προσελήφθη και ανέλαβε καθήκοντα στο Αχιλλοπούλειο.

 

Πως να εξηγηθεί η φωτογραφία που δόθηκε στον Τύπο και δημοσιεύτηκε στην ΕΡΤ με την οποία δηλώνεται ότι: Παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Διοικητή του ΓΝ Βόλου «Αχιλλοπούλειο» Ντόκου Ιωάννη και της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Χαρανά Αικατερίνης και ανέλαβε υπηρεσία η Ντουκλανίδη Σοφία, κλάδου ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών για την ενίσχυση και κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Νοσοκομείου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

Να υποθέσουμε πως με τη ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ αυτή εργαζόμενη,  «ενισχύθηκαν και καλύφθηκαν οι επιτακτικές ανάγκες του νοσοκομείου». Ίσως έτσι φαντάζεται τη διοίκηση ενός νοσοκομείου ο κ Ντόκος…

 

Φήμες θέλουν στην επόμενη εργαζόμενη, όταν και όποτε αυτή προσληφθεί, ο διοικητής κ Ντόκος θα δεξιωθεί τους 4 κυβερνητικούς βουλευτές με σαμπάνια και καναπεδάκια.

 

Σε άλλα νέα, οι Βολιώτες πλέον μπορούν να αισθάνονται ήσυχοι! Η κ Ντουκλανίδη Σοφία θα σώσει την κατάσταση στο νοσοκομείο Βόλου.

Είναι από τις στιγμές που ντρέπεται και η ντροπή!

Σ.Π