Τον δρόμο για τις φυλακές της Λάρισας πήρε χθες ο εμπρηστής γιατρός του Βόλου.

Καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση με υποχρέωση να εκτίσει τους δύο για τον εμπρησμό σε αποθήκη στο κέντρο του Βόλου και στο σωφρονιστικό κατάστημα, θα υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις. Εάν κριθεί αναγκαίο θα μεταφερθεί στην ψυχιατρική του Κορυδαλλού.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της δίκης του στο Αυτόφωρο Μονομελές δήλωνε πως είναι καλά και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, μέσα από ακατάληπτο λόγο. Ήταν φανερό πως έχει εγκαταλείψει κάθε φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η γνωμάτευση της Ψυχιατρικής που έχει στη διάθεσή της η Εισαγγελία, είναι πως πρόκειται για ασθενή με σοβαρό ψυχοπαθητικό πρόβλημα και πλήρη επίγνωση των πράξεών του.

Ο 60χρονος γιατρός αντιμετωπίζει ακραία μορφή κοινωνικού και οικογενειακού αποκλεισμού, καθώς είναι άστεγος με ψυχικά νοσήματα. Παθολόγος με ιδιωτικό ιατρείο, αρχικά στη Νέα Ιωνία και μετά στο κέντρο του Βόλου, άνθρωπος που υπηρέτησε και στο ΕΣΥ, βρίσκεται στους δρόμους τα 4 τελευταία χρόνια περίπου, χωρίς να υπάρχει κοινωνική μέριμνα. Το δικαστήριο χθες έκρινε πως είναι επικίνδυνος και έπρεπε να εκτίσει ποινή.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις