Μοιράσου το άρθρο

Δηλώνει πως “κάποιοι” απείλησαν το γιο του για το μπαρ, αποκαλώντας τους, “Αποβράσματα, σκουλήκια, βρωμιάρηδες”

“Στόχος χυδαίας και αήθους επίθεσης, τόσο προσωπικής, όσο και επιχειρηματικής, έχει καταστεί το τελευταίο 48ωρο ο γιος μου, λέει ο δήμαρχος Βόλου και η επιχείρηση του αδερφού του ή του γιου του (αδιευκρίνιστο),  στον Τσουγκριά της Σκιάθου, από κάποια περιθωριακά και κακοποιά στοιχεία που εμφανίζονται σαν φίλαθλοι του ΑΡΗ”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του .

Αυτή τη φορά , σύμφωνα με το δήμαρχο, απειλούν τον γιό του και την ασφάλεια της επιχείρησης και συνεχίζει:
“Η οικογένεια μου δεν απειλεί, και κυρίως δεν δέχεται απειλές από κανένα. Γι αυτό και τα αποβράσματα αυτά (δεν είναι τυχαίο που τους απασχολούν σκουλήκια), γνωστοί “βρομιάρηδες” κάθε είδους, ας σκεφτούν πριν επισκεφτούν, όπως απειλητικά αναφέρουν, το πανέμορφο Τσουγκριά με τα υπέροχα πεντακάθαρα νερά, και να κάνουν πρώτα ένα μπάνιο να ξεβρομίσουν για να μην βρομίσουν και τη θάλασσα.
Καλό είναι να πάρουν μπρατσάκια γιατί αν θελήσουν να υλοποιήσουν τις εκβιαστικές απειλές τους θα κάνουν μπάνιο και τα νερά είναι βαθιά.
Πάντως συνιστά απόλυτη απογοήτευση άνθρωποι που υποτίθεται πως θρηνούσαν για τον χαμό ενός νέου παιδιού από οπαδική βία, και μαζί τους θρηνεί ειλικρινά όλη η υγιώς σκεπτόμενη Ελλάδα, να επιδίδονται σε απειλές και εκβιασμούς για άσκηση βίας προς όσους δεν συμφωνούν με όσα θέλουν να επιβάλλουν”.

Κοίτα να δεις…σήμερα που καταδικάστηκε αντιδήμαρχός του για ξυλοδαρμό πολίτη, βρήκε ευκαιρία να πει πως απειλούν το γιο του,  κάνοντας προφανώς διαφήμιση στην επιχείρηση.

Και όπως θα έλεγε και ο ίδιος όντας μορφωμένος…“καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο”

Σούλα Τζήκα

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις