Τι είπε στην απολογία της ανακρίτρια

Τυφλωμένη από τον έρωτα για τον σύντροφό της και σήμερα συγκατηγορούμενο της για την μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών – 7,8 κιλά κοκαΐνης – δήλωσε κατά την απολογία της στην ανακρίτρια η πρώην παίκτρια ριάλιτι, που πλέον βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών. Στη φυλακή βρίσκεται όμως και σύντροφος της κατηγορουμένης, πρώην ποδοσφαιριστής, καθώς και εκείνος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια είχε προφυλακιστεί.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη που σε λίγο θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφο της, πλέον βιώνει το χειρότερο εφιάλτη, όπως κατέθεσε στην ανακρίτρια.

Η 29χρονη, κατά πληροφορίες στο υπόμνημά της αλλά και την απολογία της, φέρεται να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης όπως ομολόγησε. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες αλλά ούτε κάπνιζα ούτε έπινα. Δυστυχώς για μένα όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου. Ήμουν 29 ετών έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τη δημιουργία μιας οικογένειας και έπρεπε και εκείνος να λάβει με τη σειρά του απόφαση αν ήταν διατεθειμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν. Μου έκανε πρόταση γάμου στα Κουφονήσια Τον περασμένο Αύγουστο η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου».

Ακόμη, η 29χρονη φέρεται να υποστήριξε και τα εξής: «Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή δημιουργία οικογένειας και παιδιών τυφλωμένη από τον έρωτα νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου».

Μάλιστα, κατά την απολογία της φέρεται να αρνήθηκε ότι πέταξε ναρκωτικές ουσίες στη λεκάνη του σπιτιού της αντιλαμβανόμενη τον αστυνομικό έλεγχο. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι τα μπολ τάπερ που βρέθηκαν στο διαμέρισμα δεν ήταν για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών αλλά προορίζονταν «για το νερό και το φαγητό του σκύλου τα οποία ασφαλώς και πλένονται στο μπάνιο με αραιωμένη χλωρίνη».

Επίσης, στο υπόμνημα που κατέθεσε η κατηγορούμενη ανέφερε για την ημέρα που οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι της και τη συνέλαβαν τα εξής: «Λόγω των οικιακών εργασιών ήμουν στο σπίτι με όλως ελαφρά περιβολή ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών βρισκόμουν στο μπάνιο για την ανάγκη μου οπότε δεν χρειάστηκαν περισσότερο από ένα με δύο λεπτά το πολύ για να βγω από το μπάνιο να φορέσω πρόχειρα ένα ρούχο και να ανοίξω. Τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ήταν κάποια που την εργασία μου κάποια από δώρα προ γάμου και κάποια από δώρα -βοήθειες από τις οικογένειές μας για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου…..Δυστυχώς ούσα ερωτευμένη και ζώντας τις ημέρες της παραμονής του γάμου μου ανατράπηκε ο κόσμος μου και συντετριμμένη κινδυνεύω να καταστραφεί η ζωή μου και η ζωή της οικογένειάς μου επειδή εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο όπως αποδείχθηκε».