⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΟ νεαρός καταγράφηκε σε βίντεο να πηδάει από ψηλά – «Δεν έχει πλάκα να ζεις μια φυσιολογική ζωή»
Τα «όνειρά του» κυνηγούσε, όπως δήλωσε, ένας YouTuber από το Τέξας των ΗΠΑ, κατέληξε ωστόσο να σπάσει το κεφάλι του.
Ο Saa Fomba ανέβηκε σε μια γέφυρα του Όστιν (Pennybacker Bridge) για να πηδήξει στο ποτάμι και να ανεβάσει το υλικό στο κανάλι του στο YouTube.
«Ελπίζω πως αυτό το βίντεο θα σας κινητοποιήσει για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας», λέει ο νεαρός στην κάμερα πριν πηδήξει στο ποτάμι. «Δεν έχει πλάκα να ζεις μια φυσιολογική ζωή».
Και πήδηξε. Τον έβγαλε ένας βαρκάρης στη στεριά και περίμεναν να έρθει το ασθενοφόρο.
Κατόπιν τον βλέπουμε στο νοσοκομείο: «Αυτή είναι η τρίτη μέρα στο νοσοκομείο. Μπορώ να περπατήσω. Έσπασα τμήμα του κρανίου μου. Οι άνθρωποι με ρωτούν αν άξιζε. Κανείς δεν θέλει να παθαίνει κακό, αλλά αξίζει πάντα να κυνηγάς τα όνειρά σου».
Σύμφωνα με το CBS Austin, στον Fomba μπορεί να αποδοθούν ακόμα και κατηγορίες…
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



















































