Αφού ποδοσφαιροποίησε την πόλη του Βόλου, με συμπεριφορές που σχολιάζονται στο πανελλήνιο και φέρνουν την πόλη σε άσχημο σημείο σχολιασμού από τα ΜΜΕ,  σειρά είχαν τώρα οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου.

Στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ανέφερε, κόντρα στη λογική και στις διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων κατοίκων της όμορφης πόλης, το παροιμιώδες… “Τα πήγαμε καλά στη Νέα Αγχίαλο”.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φωτογραφίες και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων τον διαψεύδουν.

Ο ίδιος δε,  σίγουρα δεν πήγε καν να επισκεφτεί την πόλη, ώστε να έχει άποψη. Θα φοβήθηκε να βγει έξω στη βροχή να μη λιώσει…Εξάλλλου του πέφτει μακριά η Ν. Αγχίαλος,  η οποία απέχει μόλις…13 χλμ από το Βόλο.

Άφησε «στο πόδι του», και επαίνεσε στο Δ.Σ την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Τοκαλή και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Πράττο, αγνοώντας επιδεικτικά την επιλογή του, τον  Αντιδήμαρχο Περιφερειακών Ενοτήτων κ. Αργ. Κοπάνα, ο οποίος πρόσφατα εγκαταστάθηκε στο πρώην Δημαρχείο Ν. Αγχιάλου.

Πικρό ποτήρι Μπέου σε Κοπάνα (video) - Magnesia News

Καλά τα λουλουδάκια, τα λαμπάκια, οι συναυλίες και τα show που σπαταλά χρόνο και χρήματα των δημοτών ο δήμαρχος,

ΜΠΕΟΣ – ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ και της…… – Voliotaki.grαλλά από πολιτική προστασία παίρνει 0 και αυτό ίσως κοστίσει σε ανθρώπινες ζωές.  Που να τα μάθει αυτά τα άχρηστα θέματα…

Όπως λέει και ο λαός μας… Μέλι Μέλι και από τηγανίτα τίποτα…

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις