Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση της ΝΔ και τόνισε ότι έχει χάσει κάθε έλεγχο της πανδημίας σε όλη την Ελλάδα.

«Έχετε χάσει τον έλεγχο της πανδημίας και για αποπροσανατολισμό καταφεύγετε στην πόλωση και στην επιτάχυνση της διολίσθησης στον αυταρχισμό», είπε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, στην οποία είχαν έρθει σε κόντρα νωρίτερα ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε και στην προβολή του βίντεο στην πρόσοψη της Βουλής, με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Ένα τανκ προβεβλημένο στη Βουλή, είναι μομφή για τη Δημοκρατία μας», υποστήριξε.

Στην αναφορά του αυτή απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής. «Θα ήταν κατάντημα για τη Δημοκρατία, αν την απειλούσε μια ταινία τριάμισι λεπτών», σχολίασε ο Κώστας Τασούλας για να συμπληρώσει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι απολύτως ενσωματωμένες στο δημοκρατικό πολίτευμα κι «εμείς ως θεσμικοί παράγοντες, είμαστε τουλάχιστον υποχρεωμένοι να τις τιμούμε».

pronews.gr