Μοιράσου το άρθρο

Η γυναίκα πήγε σπίτι με τα πόδια και ο άνδρας άφησε την ίδια και το μωρό έξω όλη νύχτα

Ένα κορίτσι έφερε στη ζωή μια γυναίκα από την Ινδία, την τρίτη της κόρη. Κι αν για την ίδια η χαρά ήταν μεγάλη, ο σύζυγός της δεν τη συμμερίστηκε, και την εγκατέλειψε στο νοσοκομείο.

Ο Chaitanya Bhainsal περίμενε με αγωνία έξω από την αίθουσα τοκετού, όπου η γυναίκα του γεννούσε το τρίτο παιδί της. Αλλά ο ενθουσιασμός του μετατράπηκε σε απογοήτευση όταν οι νοσοκόμες του ανακοίνωσαν: «Είναι κορίτσι!»

Λίγο μετά, ο άνδρας εγκατέλειψε τη σύζυγό του και το νεογέννητο στο νοσοκομείο. 

Η γυναίκα έφυγε μόνη της από το νοσοκομείο, όταν ανακάλυψε πως δεν ήταν κανείς εκεί για να τη συνοδεύσει, και γύρισε στο σπίτι της με τα πόδια.

Δεν της επετράπη όμως να μπει στο σπίτι, όπου έφτασε με το νεογέννητο στα χέρια, το τρίτο κορίτσι της οικογένειας. Μητέρα και μωρό αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα έξω.

Μόνο αφότου δημοσιογράφοι και κάτοικοι γειτονικών χωριών συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι, την επόμενη ημέρα, ο πατέρας επέτρεψε να μπουν στο σπίτι η γυναίκα και η κόρη του, φοβούμενος τις συνέπειες. 

Στο μεγαλύτερο μέρος της Ινδίας, όπως αναφέρει το Sutnik, οι γυναίκες δέχονται έντονες πιέσεις να γεννήσουν αγόρια, επειδή οι γιοι είναι προτιμητέοι και τα κορίτσια και η ανατροφή τους θεωρούνται βάρος.

Παρότι οι αμβλώσεις με βάση το φύλο είναι παράνομες στην Ινδία, είναι πολύ περισσότερα τα αγέννητα κορίτσια, που δεν φτάνουν μέχρι τη γέννησή τους, ή εάν γεννηθούν, εγκαταλείπονται.

πηγή:newsbeast.gr

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις