Μοιράσου το άρθρο

Πριν από λίγο δυνάμεις ασφαλείας μετά από εντολή της κυβέρνησης, στάλθηκαν εκ νέου στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής για να απομακρύνουν τους πολίτες που έχει συγκεντρωθεί εκεί για να αποδοκιμάσουν την κυβερνητική απόφαση να κλείσει με το «έτσι θέλω», την πλατεία, υποτίθεται για «υγειονομικούς λόγους»!

Η πλατεία του Αγίου Ιωάννου, εδώ και μία ώρα έχει γίνει κέντρο της αντίστασης κατά του αυταρχισμού.

Περί τους 200 κατοίκους της περιοχής αποδοκιμάζουν την κυβέρνηση και τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ, η οποία τους καλεί να αποχωρήσουν!

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν.Χαρδαλιάς πριν λίγες ώρες εξήγγειλε το κλείσιμο της πλατείας χωρίς καμία δικαιολογία:

«Σας ενημερώνω εδώ και αρκετά λεπτά ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στον χώρο και με απόφαση μας η πλατεία Αγ.Ιωάννου θα παραμένει καθημερινά κλειστή από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί, δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε μέτρα τοπικής ισχύος, όπου σημειώνονται τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις».

Δείτε το βίντεο:

Χθες οι διμοιρίες των ΜΑΤ, δέχθηκαν πέτρες και μπουκάλια από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι παρέμειναν στη πλατεία, βρίζοντας τους αστυνομικούς.

 

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών, προκειμένου να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Και σήμερα η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.

Πηγή:pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις