Ανδρουλάκης για την ηγεσία, έστω κι αν είναι πρόωρο

75

Στο ΚΙΝΑΛ άνοιξε ξαφνικά συζήτηση για τις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν σε ένα χρόνο

Και ξαφνικά… συζήτηση για εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ που θεωρητικά θα γίνουν το φθινόπωρο του 2021. Κάτι το παράθυρο που άφησε η Εύα Καϊλή να διεκδικήσει την ηγεσία (το έκλεισε στη συνέχεια), κάτι κάποια δημοσιεύματα για μνηστήρες της θέσης, κάτι η Φ. Γεννηματά που δήλωσε πρόσφατα ότι θα είναι ξανά υποψήφια, και το θέμα φούντωσε.

Ετσι λοιπόν και ο Νίκος Ανδρουλάκης βγήκε για να κλείσει το θέμα αυτό δηλώνοντας ότι θα είναι κι αυτός υποψήφιος.

Μιλώντας στο Action24 και την εκπομπή Briefing με τον Γ. Πιέρρο, ο κ. Ανδρουλάκης, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν, μετά και την ανακοίνωση της κ. Γεννηματά, θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος το 2021.

«Καταρχάς όπως καταλαβαίνετε, έναν χρόνο πριν, όταν ανοίγει μία τέτοια συζήτηση, δεν βοηθά. Οι εκλογές θα είναι του χρόνου τον Νοέμβριο το αργότερο. Έχουμε μπροστά μας σημαντικές προκλήσεις με τα εθνικά θέματα, την πανδημία και τις οικονομικές της παρενέργειες, άρα προτεραιότητα πρέπει να είναι, σε αυτές τις προκλήσεις η παράταξή μας να έχει θέσεις που απαντούν στα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Αυτή η διαδικασία όταν θα γίνει, πρέπει να επιδιώξουμε όλοι μας να γίνει όπως το 2017 και να την αγκαλιάσουν χιλιάδες Έλληνες πολίτες ώστε να είναι πραγματικά ένα νέο ξεκίνημα.

Όσο με αφορά, οι λόγοι που με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να είμαι υποψήφιος το 2017 έχουν ενισχυθεί, διότι πιστεύω ότι η παράταξή μας μπορεί να παίξει έναν δυναμικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου και ιδιαίτερα όταν βλέπω πώς κυβερνά τον τόπο η Νέα Δημοκρατία και πώς αντιπολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο περιθώριο αυτή η παράταξη να παίξει έναν πολύ πιο δυναμικό και ουσιαστικό ρόλο.

Θέλω να κλείσει αυτό το θέμα γιατί άνοιξε πολύ πρόωρα».

in.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like