ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με ημίγυμνους Αιγύπτιους αστυνομικούς, να παρελαύνουν μπροστά από τον Πρόεδρο της χώρας, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Παραταγμένοι σε σειρές, καλογυμνασμένοι αστυνομικοί χωρίς μπλούζες, στέκονται πάνω σε φορτηγά, τανκς, και διάφορα άλλα οχήματα με αιγυπτιακές σημαίες, και χαιρετούν περήφανα τους επισήμους που παρακολουθούν την ιδιαίτερη αυτή παρέλαση. Σε ένα σημείο, το βίντεο συνοδεύει επιβλητική μουσική.

ημίγυμνοι αστυνομικοί πάνω σε οχήματα
ημίγυμνοι αστυνομικοί πάνω σε οχήματα
Σε κάποιους χρήστες του ίντερνετ, η παρέλαση των ημίγυμνων αστυνομικών , τους θύμισε παρέλαση Pride

Οι ημίγυμνοι και μαυρισμένοι αστυνομικοί, που περισσότερο θυμίζουν μοντέλα, είναι νέοι νεοσύλλεκτοι στην αιγυπτιακή αστυνομία, και συμμετείχαν σε τελετή αποφοίτησης έξω από το Κάιρο την Πέμπτη.

Η εκδήλωση, που μεταδόθηκε στην αιγυπτιακή τηλεόραση, προκάλεσε αναταραχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να συγκρίνουν τις εικόνες των τόπλες ανδρών που στέκονταν σε οχήματα, με μια παρέλαση Pride.
Οι αστυνομικοί με τα καλογυμνασμένα σώματα, θύμιζαν περισσότερο μοντέλα
Οι αστυνομικοί με τα καλογυμνασμένα σώματα, θύμιζαν περισσότερο μοντέλα

Η φωνή που σχολίαζε τη μετάδοση, ανέφερε ότι οι «ισχυροί άνδρες που δείχνουν τα δυνατά τους σώματα», μαζί με τα θωρακισμένα οχήματα, αντιπροσωπεύουν την ισχύ των δυνάμεων ασφαλείας της Αιγύπτου.

Αλλά απ’ ό,τι φάνηκε, αρκετός κόσμος μάλλον έχασε το μήνυμα, καθώς δυσκολευόταν να κοιτάξει πέρα από τα πολύ γυμνασμένα και γυαλιστερά κορμιά των αστυνομικών.

ημίγυμνοι αστυνομικοί παρελαύνουν
ημίγυμνοι αστυνομικοί παρελαύνουν
Το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν οι αιγυπτιακές αρχές, ήταν ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της Αιγύπτου είναι δυνατές

Κάποια στιγμή, οι αστυνομικοί φαίνονται να γονατίζουν, καθώς περνούν μπροστά από τον Αιγύπτιο Πρόεδρο, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, έναν πρώην στρατηγό και διάφορους επίτιμους προσκεκλημένους.

Η τελετή περιλάμβανε επίσης επιδείξεις αθλητικών ικανοτήτων και ορκωμοσία των νέων αστυνομικών. Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε στο Νέο Κάιρο, μια μεγαλούπολη στα περίχωρα του Καΐρου.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/aigyptioi-astynomikoi-parelasan-imigymnoi

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις