Στην ανακοίνωση της ηγετικής ομάδας του Δήμου, χωρίς σημαντικές αλλαγές από το σημερινό σχήμα, προχώρησε ο δήμαρχος Βόλου, ορίζοντας 10 έμμισθους Αντιδημάρχους (μηνιαία αντιμισθία περίπου 1.500 ευρώ καθαρά) και 3 Εντεταλμένους Συμβούλους.

Αναφέρει η απόφαση και τα εξής:

Ορίζουμε τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους Βόλου ως έμμισθους αντιδημάρχουςτου Δήμου Βόλου με θητεία ενός (1) έτους, ήτοι από 2-9-2020έως και 1-9-2021ως εξής:

1.-Τον κ. Θεοδώρου Αθανάσιο αντιδήμαρχο Στρατηγικού Σχεδιασμού, Διοίκησης και Τεχνικών Υπηρεσιών, με αρμοδιότητες:α-Την αναπλήρωση του Δημάρχου στα καθήκοντά του, με δικαίωμα υπογραφής , σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος.β-Τηνεποπτεία και ευθύνη της λειτουργίας των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Νέων Τεχνολογιών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, κ.α.

2- Τον κ. Σταυρίδη Αθανάσιο,αντιδήμαρχο Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Βιώσιμης Κινητικότητας με αρμοδιότητες: α-Την εποπτεία και ευθύνη της λειτουργίας των υπηρεσιακών μονάδων, Δόμησης και Βιώσιμης Κινητικότητας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους. β-Την αρμοδιότητα για θέματα κυκλοφορίας και στάθμευσης των τροχοφόρων, πλην της αστυνόμευσης των χώρων στάθμευσης κ.α.

3. Τον κ. Πράττο Γεώργιο, αντιδήμαρχο Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-Πολιτικής Προστασίας με αρμοδιότητες: Την εποπτεία και ευθύνη της λειτουργίας των υπηρεσιών Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Πολιτικής Προστασίας κ.α.

4. Τον κ. Μαλαματίνη Απόστολο, Αντιδήμαρχο Πρασίνου, με αρμοδιότητες: Την εποπτεία και ευθύνη της λειτουργίας των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Πρασίνου κ.α

5. Τον κ. Σαββάκη Αριστείδη Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, με αρμοδιότητες: α-Την εποπτεία και ευθύνη της λειτουργίας των Οικονομικών Υπηρεσιών β-Την αρμοδιότητα του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής

6. Τον κ. Κοπάνα Αργύριο, αντιδήμαρχο περιφερειακών ενοτήτων (πλην της Δημοτικής Ενότητας Ν. Ιωνίας), με αρμοδιότητες την επικοινωνία και τη συνεργασία του Δήμου με τα Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων.

7. Τον κ.Στεφόπουλο Χρήστο,αντιδήμαρχο ΔΕ Ν. Ιωνίας και Δημοτικών Κοιμητηρίων με αρμοδιότητες την ευθύνη της λειτουργίας των Δημοτικών Υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ιωνίας, την εποπτεία και ευθύνη της λειτουργίας της Διεύθυνσης Κοιμητηρίων.

8. Τον κ. Τζούνη Ευθύμιο (Θέμη), αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης με αρμοδιότητες: Την εποπτεία και ευθύνη της λειτουργίας των υπηρεσιών Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας.

9. Την κ. Μποντού –Τοκαλή Γεωργία, αντιδήμαρχο Παιδείας-Πολιτισμού με αρμοδιότητες: Την εποπτεία και ευθύνη της λειτουργίας των υπηρεσιών του Τμήματος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Πολιτισμού και γενικότερα, τη μέριμνα και το συντονισμό όλων των δραστηριοτήτων των τομέων Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Εθελοντισμού, Νεολαίας, Ισότητας των φύλων, Ένταξης Μεταναστών.

10. Τον κ. Μπατζιάκα Αναστάσιο, αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης –Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού με αρμοδιότητες: -Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, την αρμοδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Αντιμισθία

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1 άρθρου 33 Ν. 4483/2017, οι κατά τα ανωτέρω ορισθέντες αντιδήμαρχοι θα λαμβάνουν από τον Δήμο Βόλου την κατά τον Νόμο προβλεπόμενη αντιμισθία.Η άσκηση των κατά τα ανωτέρω ανατεθειμένων αρμοδιοτήτων άρχεται από την 2-9-2020.

Εντατελμένοι

Με άλλη απόφασή του ο Δήμαρχος Βόλου ορίζει 3 Εντετελμένους Δημοτικούς Συμβούλους:

Ορίζουμε τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλουςκαι τους αναθέτουμε χωρίς αμοιβή, την εποπτεία και τον συντονισμό των παρακάτω δράσεων του Δήμου :

1.-Τον δημοτικό Σ/λο κ. Γκογκινούδη Τριαντάφυλλο, ως εντεταλμένο σύμβουλο για τα θέματα λειτουργίας της υπηρεσίας Δημοτικής Αστυνομίαςτου Δήμου μας

2.-Τον δημοτικό Σ/λο κ Νάσιο Απόστολο ως εντεταλμένο σύμβουλο για τα θέματα εξυπηρέτησης του πολίτη και αναθέτουμε σε αυτόν την εποπτεία και συντονισμό των παρεχόμενων από τον Δήμο υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πολίτη, μέσω των ΚΕΠ, του Γραφείου Διοικητικής Βοήθειας και επικοινωνίας των πολιτών με τον Δήμο, και της υπηρεσίας NOVOVILLE

3.-Τη δημοτική Σ/λο κ Μορφογιάννη Αναστασία ως εντεταλμένη σύμβουλο για θέματα Δημοσίων Σχέσεων-Εκδηλώσεων και συγκεκριμένα, την εποπτεία και συντονισμό άσκησης των αρμοδιοτήτων που ασκεί το Τμήμα Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου.

myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις