Δυναμικότερος χαρακτήρας στις επόμενες δράσεις, μεγαλύτερη συμμετοχή και συσπείρωση με αυτόνομη πορεία στο κοινωνικό κίνημα, αποτελούν μερικές από τις κυρίαρχες προτάσεις οι οποίες συζητήθηκαν στη συγκέντρωση της Λαϊκής Συνέλευσης κατά της καύσης σκουπιδιών, στην πλατεία Ελευθερίας.

Η μη λειτουργία του κεντρικού συντριβανιού, προσέφερε χώρο για μια συνέλευση πενήντα περίπου ατόμων σε κυκλική διάταξη, με διάφορα μέλη και από άλλες συλλογικότητες όπως η Επιτροπή Αγώνα, να τοποθετούνται σε διάφορα ζητήματα όπως το μέλλον του κινήματος, η προοπτική ομοσπονδιοποίησης των διαφόρων συλλογικοτήτων, οι κινητοποιήσεις κ.α.

Η πρόταση για υπερ – συντονιστικό όλων των συλλογικοτήτων δεν έτυχε ευρείας αποδοχής και  επισημάνθηκε πως η Λαϊκή Συνέλευση, μέσα από ομάδες εργασίας, θα συνεχίσει αυτόνομα την πορεία της με ποιό δυναμικό χαρακτήρα.

“Τέλος με την ειρήνη. Δεν έχει νόημα ένα ακόμη ειρηνικό συλλαλητήριο, όσο μαζικό κι αν είναι”, επισημάνθηκε ενώ τονίστηκε πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει βεντέτα για τον θάνατο του Βασ. Μάγγου παρά μόνο να εφαρμοστεί το μοτό του “να συνεχίσουμε να πολεμάμε”.

myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις