Αναστριχιαστικές λεπτομέρειες από τη στυγερή δολοφονία του 30χρονου ενεχυροδανειστή Γιώργου Κοτσιλίδη, που βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα τον Απρίλιο του 2013 στο σπίτι του στη Δάφνη, αναβίωσαν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, όπου επρόκειτο να αρχίσει η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση.

Η 30χρονη “μαύρη χήρα” Αλεξάνδρα Σταματάκη, η οποία φέρεται ότι προσέγγισε ερωτικά μέσω facebook το άτυχο θύμα και οι τρεις συνεργοί της Γιώργος Μάρκου, Δημήτρης Θεοδώρου και Κωνσταντίνος Αραπάκης, κάθισαν για δεύτερη φορά εχθές στο εδώλιο του Εφετείου έπειτα από την απόφαση του Αρείου Πάγου να κάνει δεκτή την προσφυγή τους αναιρώντας την προηγούμενη απόφαση με την οποία είχαν καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία και 12 έτη κάθειρξη για την κατηγορία της ληστείας. Ωστόσο η η δίκη τους αναβλήθηκε καθώς ένας εκ των κατηγορουμένων δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης.

Η υπόθεση του 30χρονου ενεχυροδανειστή συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς ήταν η πρώτη σεξουαλικού τύπου εγκληματική ενέδρα στην Ελλάδα που στήθηκε μέσω του Facebook.

Η 24χρονη τότε Αλεξάνδρα Σταματάκη φέρεται να είχε λειτουργήσει ως δόλωμα ανοίγοντας τον δρόμο στους συγκατηγορουμένους της για α εισβάλουν στο διαμέρισμά του και να αρχίσουν να τον χτυπούν με απίστευτη αγριότητα. Στη συνέχεια των έδεσαν και τον φίμωσαν με μονωτική ταινία ώστε να ψάξουν ανενόχλητοι το σπίτι με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα βρήκαν όλους τους χώρους αναστατωμένους και από το χρηματοκιβώτιο είχαν εξαφανιστεί 139.000 ευρώ και χρυσαφικά βάρους δύο κιλών.

Πρωτόδικα στην 30χρονη γυναίκα “αράχνη” είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 22 ετών καθώς η έδρα της είχε αναγνωρίσει το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη ενώ είχε αποφυλακιστεί τριάμισι χρόνια αργότερα λόγω αναπηρίας. Ωστόσο το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της είχε επιβάλει βαρύτερη ποινή απ’ ότι πρωτοδίκως καταδικάζοντάς την σε ισόβια συν 12 χρόνια κάθειρξη όπως και τους συνεργούς της. Νωρίτερα οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν παίξει… πινγκ πονγκ με το μπαλάκι των ευθυνών ενώ η Σταματάκη είχε αρνηθεί την εμπλοκή της στη δολοφονία. Είχε παραδεχτεί ότι είχε βοηθήσει να μπουν στο διαμέρισμα οι συγκατηγορούμενοί της.

“Δεν έχω βοηθήσει στον φόνο. Δεν ξέρω ποιος τον σκότωσε, δεν ήμουν εκεί. Όσο ζω μέχρι να πεθάνω θα κουβαλάω αυτές τις τύψεις γιατί ποτέ αυτοί οι γονείς δεν θα με συγχωρήσουν” είχε πει στην απολογία της προτού επιστρέψει στη φυλακή.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις