Σάλος στη Θεσπρωτία από τον θάνατο 43χρονου. Το ασθενοφόρο βρισκόταν μακριά και χρειάστηκε να περάσει σχεδόν μία ώρα μέχρι να φτάσει στο σημείο. Ο άτυχος μεσήλικας “έσβησε” σε παγκάκι…

Νεκρός βρέθηκε το πρωί, 43χρονος κάτοικος Φιλιατών, σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία του δήμου Φιλιατών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thespro.gr, περίοικοι που εντόπισαν τον 43χρονο και κάλεσαν ασθενοφόρο, αναφέρουν πως αρχικά είχε τις αισθήσεις του.

Ωστόσο, παρότι το νοσοκομείο Φιλιατών απέχει μερικές εκατοντάδες μέτρα από την πλατεία, ο άτυχος 43χρονος περίμενε 45 ολόκληρα λεπτά, ώστε να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Παραμυθιά, όπου είναι και η έδρα του σταθμού, αφού το ασθενοφόρο που βρίσκεται στο ΤΕΠ στην Ηγουμενίτσα, ήταν σε άλλο περιστατικό.

Ήταν όμως ήδη πολύ αργά για τον 43χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το περιστατικό αναδεικνύει με τον τραγικότερο τρόπο, τα κενά που υπάρχουν στο τομέα της υγείας στο νομό Θεσπρωτίας, στοιχίζοντας τη ζωή ενός νέου συνανθρώπου μας.

newsit.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις