Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση από τον προσωπικό λογαριασμό του Vasilis Kardaras στο Facebook.

 

Η λέξη ΝΤΡΟΠΉ είναι λίγη να περιγράψει την πραγματικότητα, την αναλγησία και την έλλειψη οργάνωσης. 3 μέρες τώρα ο τόπος που μεγάλωσα και αγαπώ είναι παραδομένος στις φλόγες.

Από τη μια οι ελάχιστοι πυροσβέστες από ξηρά και αέρα, μαζί με πολίτες δίνουν κυριολεκτικά μόνοι τους τη μάχη απέναντι σε αυτό τον εφιάλτη.

Η ευθύνη είναι ξεκάθαρα πολιτική και ξεκινά από την κεντρική πολιτική σκηνή. Αυτή που δεν προσέλαβε 5.000 εποχικούς δασοπυροσβέστες γιατί έπρεπε να τα δώσει στο Μένιο Και στην Τατιάνα για να μας πουν
# μένουμε σπίτι#.

Για να είμαστε δίκαιοι η τοπική αυτοδιοίκηση κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό με τα μέσα που διαθέτει με όλους ανεξαιρέτως να συμμετέχουν σε αυτό.

Αλλά έχεις και όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες( ξέρετε αυτοί οι τύποι – “είμαι του κόμματος εγώ”) που πάνε και βγάζουν σελφι με τους Χαρδαλιαδες και δίνουν συγχαρητήρια. Σε αυτούς που έλεγαν ότι θα είχαν εκκενώσει το Μάτι σε 20 λεπτά, με 120km/h ταχύτητα αέρα και χωρίς διέξοδο διαφυγής ενώ εδώ οι άνεμοι πνέουν με 30 km/h και με πολλαπλές διεξόδους διαφυγής.

Καίγεται ο τόπος σας ρε τομάρια και αυτό που θυμηθήκατε είναι εκμεταλλευόμενοι το τραγικό συμβάν πριν 2 χρόνια να κάνετε αντιπολίτευση στην προηγούμενη ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

Δίνετε δεξιά και αριστερά συγχαρητήρια; για τι ακριβώς?

7 canadair και 3 ελικόπτερα? 600 πυροσβέστες για 30km και βάλε μήκος φωτιάς ?

Τα αθηναϊκά κεντρικά μέσα μούγκα.  Μούγκα γιατί μπούκωσαν από τα φράγκα.

Διαδώστε ρε. Καιγόμαστε. 4.000 κόσμος δεν κοιμάται σπίτι του. Πανίδα και χλωρίδα καταστρέφονται. Δεν έχουμε θύματα από θαύμα.

Υ. Γ: ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΤΟΎΒΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΊ ΣΕ ΚΆΘΕ ΚΑΜΜΈΝΗ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΗ, ΆΛΛΟ ΈΝΑ ΘΑ ΤΡΏΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ.

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις