«Eντυπωσιακή οικειότητα» μεταξύ του πρωθυπουργού και του Σωτήρη Τσιόδρα είδε η κυρία Λιακούλη

Σε «χαμένη μάχη της κυβέρνησης» αναφέρθηκε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη, αναφερόμενη στο δεύτερο lockdown στο οποίο μπαίνει η χώρα, αλλά και στην «εντυπωσιακή οικειότητα» μεταξύ του πρωθυπουργού και του Σωτήρη Τσιόδρα σε μια «τέτοια συγκυρία».

«Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, χρεοκόπησαν, έβαλαν λουκέτο, έπαθαν κατάθλιψη αλλά πειθάρχησαν. Τι κάνατε 8 μήνες; Χάσατε πολύτιμο χρόνο κ. Πρωθυπουργέ, έπρεπε να βγείτε να τα πείτε. Είναι πολιτική δειλία που δεν βγαίνετε να πείτε τις σας έλεγαν οι λοιμωξιολόγοι. Γιατί σας τα έλεγαν. Απλωθήκατε νωχελικά πάνω στο θρόνο σας, στις δάφνες των δημοσκοπήσεων που σας έφερναν πρώτο σε όλα. Ξεκουραστήκατε στην Σαντορίνη, χαλαρώνατε στο Πήλιο. Απολαμβάνατε ένα πολικό σπα. Και το στρατηγικό σχέδιο που δεν είχατε ήταν πολύ απλό. Αυτό που θάβατε και λέγατε πιο ΕΣΥ; Και μιλάγατε για ΣΔΙΤ και ιδιώτες» ανέφερε η βουλευτής.

Αναφερόμενη στις ΜΕΘ και τεστ COVID, η κ. Λιακούλη υποστήριξε: «Δεν ξέρουμε που πήγαν οι δωρεές για τις ΜΕΘ. Οι ΜΕΘ που φτιάξατε δεν είναι καν άξιες λόγου. Το ΕΣΥ εγκαταλείφθηκε συνειδητά. Ακόμα αποθεώνετε την ιδιωτική πρωτοβουλία. Τα τεστ που δεν παραδεχόσασταν, τώρα γιατί τρέχετε σαν τρελοί να τα κάνετε μαζικά; Πως σας ξέφυγαν οι Σέρρες; Πως η Λάρισα από πολύ καλά, τώρα δεν είναι καθόλου καλά.

Στοιβάζονταν στα λεωφορεία οι πολίτες και τους λέγατε φταίνε γιατί δεν φοράνε μάσκα και δεν ανοίγουν τα παράθυρα. Τελικά φορέσανε και μάσκα ανοίξανε και παράθυρα και αποδείχθηκε ότι δεν φταίνε. Έφταιγε η σαρδελοποίηση τους τελικά».

Σοφία Σπίγγου

Σοφία Σπίγγου

ethnos.gr

EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις