Οι 19 περιοχές που ισχύει το Σάββατο νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας και υποχρεωτική μάσκα

105

Νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, από τις 00:30 έως τις 05:00 ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού μηνύματος, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού

Αυτό το μέτρο θα ισχύει για τις περιοχές στο «πορτοκαλί» και το «κόκκινο» επίπεδο,  δηλαδή το 3ο και το 4ο επίπεδο αντίστοιχα.

Αυτές είναι οι περιοχές, στις οποίες θα ισχύσει το εν λόγω μέτρο:

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η Κοζάνη και από αύριο, Παρασκευή, η Καστοριά.

Επιπλέον, στο «πορτοκαλί» βρίσκονται η Αττική, η Αχαΐα, η Ζάκυνθος, το Ηράκλειο, η Θήρα, τα Ιωάννινα, η Καρδίτσα, η Κέα-Κύθνος, η Λέσβος, η Μύκονος, η Πέλλα, η Σάμος και τα Τρίκαλα.

Επίσης, από την Παρασκευή θα βρίσκονται και η Θεσσαλονίκη, η Βοιωτία, η Λάρισα και οι Σέρρες.

Μητσοτάκης: Απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα σε «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές – Υποχρεωτική η μάσκα παντούΤην απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 00:30 έως τις 05:00 στις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Εξαιρούνται όσοι εργάζονται τη νύχτα και τα περιστατικά έκτακτης ανάγκης. Καθολική θα είναι η χρήση μάσκας, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Η εφαρμογή των μέτρων θα ξεκινήσει στις 06:00 το Σάββατο.

Οκ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε το προσωπικό του ΕΣΥ και τόνισε πως το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού είναι ισχυρότερο «με όχημα την κοινωνική ζωή, με σύμμαχο τις καθημερινές συνήθειες».

«Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι. Δεν είναι επιλογή μου ένα γενικό lockdown», τόνισε.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like